Μπογκντάνοβιτς: Κίνδυνος να χάσει το EuroBasket 2022

Μπογκντάνοβιτς: Κίνδυνος να χάσει το EuroBasket 2022

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κινδυνεύει να χάσει το EuroBasket 2022, λόγω της επέμβασης που αναμένεται να υποβληθεί στο γόνατο.

Χωρίς τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κινδυνεύει να αγωνιστεί η Σερβία στο EuroBasket 2022. Οι Σέρβοι έλαβαν ευχάριστα νέα με την πρόθεση της επιστροφής του Νίκολα Γιόκιτς, κάτι που επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ήρθαν όμως τα μαντάτα για τον γκαρντ των Ατλάντα Χοκς.

Σύμφωνα με την Mozzartsport, ο Μπογκντάνοβιτς πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Οι ενοχλήσεις τον ταλαιπώρησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έγιναν πιο έντονες στο τέλος.

Οι γιατροί έχουν συστήσει τη λύση της επέμβασης, προκειμένου να εξαλειφθεί ο πόνος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σέρβος γκαρντ έχει και την επιλογή να συνεχίσει να παίζει με πόνο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Σβλέτισλαβ Πέσιτς, αλλά αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Αν ο Μπογκντάνοβιτς λείψει από τη Σερβία θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά το 2013. Η Σερβία έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο του EuroBasket 2022 (1-18/9) με τις Τσεχία (διοργανώτρια), Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία.

Επίσης, τους άλλους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος διοργανώνουν οι Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα