Ισπανία: Τέλος ο Σκαριόλο μετά το Eurobasket, σε αναζήτηση προπονητή

Newsroom
Ισπανία: Τέλος ο Σκαριόλο μετά το Eurobasket, σε αναζήτηση προπονητή

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναμένεται να αφήσει την κορυφή του πάγκου των Ισπανών μετά το Eurobasket τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η σύγχρονη εποχή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Παρόλα αυτά, το τέλος αυτής της σύνδεσης μοιάζει να είναι κοντά, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Encestando, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να αφήσει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή μετά το Eurobasket του Σεπτέμβρη.

Αυτό, καθώς πρόσφατα η Βίρτους Μπολόνια που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σκαριόλο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του EuroCup και κέρδισε το εισιτήριό της για τα μεγάλα σαλόνια της EuroLeague. Με τον Ιταλό να δεσμεύεται ακόμη δύο χρόνια με συμβόλαιο στην ομάδα της Μπολόνια, η καθοδήγηση της Εθνικής είναι πλέον πιο δύσκολη υπόθεση αφού τα παράθυρα του Παγκοσμίου διεξάγονται ίδιες ημερομηνίες με τους αγώνες της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρώτος στη λίστα για αντικαταστάτη βρίσκεται ο Τζοάν Πεναρόγια, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βαλένθια.

 

Τελευταία Νέα