ΟΔΚΕ: Επέβαλε τιμωρία 2 ετών στους Κορομηλά, Συμεωνίδη, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

Newsroom
ΟΔΚΕ: Επέβαλε τιμωρία 2 ετών στους Κορομηλά, Συμεωνίδη, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

bet365

H OΔΚΕ επέβαλε τιμωρία δύο ετών σε τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους Συμεωνίδη,Ζαβλανό, Κορομηλά και Μητσόπουλο.

Τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ θα πρέπει να μείνουν εκτός διαιτησίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο λόγος για τους Στέλιο Συμεωνίδη, Κώστα Κορομηλά, Νίκο Ζαβλανό και Κώστα Μητσόπουλο, στους οποίους επιβλήθηκε τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ: «αναφορικά με την επιβαλλόμενη πειθαρχική ποινή στον ελεγχόμενο και αφού προηγήθηκε μυστική ψηφοφορία κατ’ αρ. 3 παρ. 12. του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ελεγχόμενο με ψήφους 5-1 για την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη την ποινή της αναστολής της ιδιότητας του διαιτητή (αναστολή δήλωσης ενέργειας ή μη ενέργειας) για δύο (2)»

Οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός και Μητσόπουλος έχουν το δικαίωμα προσφυγής εντός 10 ημερών. Ο μόνος που δεν τιμωρήθηκε ήταν ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο οποίος δεν είχε υπογράψει την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΟΚ, η οποία ενημέρωσε τους διαιτητές των Εθνικών Κατηγοριών πως δεν θα παραστεί ούτε θα εκπροσωπηθεί στο σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει η ομοσπονδία διαιτητών στη Θεσσαλονίκη, εξηγώντας πως αυτό δεν διοργανώθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

 

Τελευταία Νέα