ΟΔΚΕ: Επέβαλε τιμωρία 2 ετών στους Κορομηλά, Συμεωνίδη, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

Newsroom
ΟΔΚΕ: Επέβαλε τιμωρία 2 ετών στους Κορομηλά, Συμεωνίδη, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

bet365

H OΔΚΕ επέβαλε τιμωρία δύο ετών σε τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους Συμεωνίδη,Ζαβλανό, Κορομηλά και Μητσόπουλο.

Τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ θα πρέπει να μείνουν εκτός διαιτησίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο λόγος για τους Στέλιο Συμεωνίδη, Κώστα Κορομηλά, Νίκο Ζαβλανό και Κώστα Μητσόπουλο, στους οποίους επιβλήθηκε τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ: «αναφορικά με την επιβαλλόμενη πειθαρχική ποινή στον ελεγχόμενο και αφού προηγήθηκε μυστική ψηφοφορία κατ’ αρ. 3 παρ. 12. του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ελεγχόμενο με ψήφους 5-1 για την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη την ποινή της αναστολής της ιδιότητας του διαιτητή (αναστολή δήλωσης ενέργειας ή μη ενέργειας) για δύο (2)»

Οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός και Μητσόπουλος έχουν το δικαίωμα προσφυγής εντός 10 ημερών. Ο μόνος που δεν τιμωρήθηκε ήταν ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο οποίος δεν είχε υπογράψει την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΟΚ, η οποία ενημέρωσε τους διαιτητές των Εθνικών Κατηγοριών πως δεν θα παραστεί ούτε θα εκπροσωπηθεί στο σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει η ομοσπονδία διαιτητών στη Θεσσαλονίκη, εξηγώντας πως αυτό δεν διοργανώθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED