Η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν θα παραστεί στο σεμινάριο διαιτησίας της ΟΔΚΕ!

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν θα παραστεί στο σεμινάριο διαιτησίας της ΟΔΚΕ!

bet365

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ενημέρωσε τους διαιτητές των Εθνικών Κατηγοριών πως δεν θα παραστεί ούτε θα εκπροσωπηθεί στο σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει η ομοσπονδία διαιτητών στη Θεσσαλονίκη, εξηγώντας πως αυτό δεν διοργανώθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Με αφορμή το σεμινάριο που διοργανώνει η ΟΔΚΕ, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ενημέρωσε ότι κάθε οδηγία ή κατευθυντήρια γραμμή σε σχέση με την εκπλήρωση των καθηκόντων των διαιτητών κατά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν εκφράζει την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναλυτικά

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ενημερώνει τους διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών ότι μετά από απόφασή της που ελήφθη με την ευρεία πλειοψηφία των μελών της, δεν θα παραστεί ούτε θα εκπροσωπηθεί στις εργασίες του σεμιναρίου διαιτησίας που διοργανώνει η ΟΔΚΕ στην Θεσσαλονίκη καθότι αυτό δεν διοργανώθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και τα ειωθότα ούτε κλητεύθηκε η ΚΕΔ/ΕΟΚ ως άρχουσα αρχή της διαιτησίας στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο στην συνδιοργάνωση αυτού με κατάρτιση του πλάνου εκπαίδευσης με την συμβουλή και συνεργασία της ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εθνικού Καθηγητή που έχει ορίσει η ΕΟΚ.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε τυχόν οδηγία ή κατευθυντήρια γραμμή σε σχέση με την εκπλήρωση των καθηκόντων των διαιτητών κατά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο ΔΕΝ εκφράζει την ΚΕΔ.

Ταυτόχρονα χαιρετίζουμε την παρουσία του κ. Ντάβοριν Νάκιτς στο σεμινάριο των διαιτητών ως προσκεκλημένου της ΕΟΚ.

Σημειώνεται ωστόσο ότι δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε την πίεση διενέργειας του σεμιναρίου με φυσική παρουσία των διαιτητών και το αντίστοιχο υπέρμετρο κόστος σε βάρος τους σε λάθος εποχή ειδικά :

- 1,5 μήνα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων
- με τον συνωστισμό τόσων διαιτητών σε ένα ξενοδοχείο εν μέσω πανδημίας χωρίς συγκεκριμένο και εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο
- τις κακουχίες λόγω πυρκαγιών σε Αττική, Πελοπόννησο και Εύβοια και
-την προφανή αδυναμία υπό τις συνθήκες αυτές κατάλληλης προετοιμασίας των διαιτητών μας

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ απευθύνει ωστόσο τις ευχές της για τη βέλτιστη διεξαγωγή του σεμιναρίου σε όλους τους διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών και δίνει ραντεβού μαζί τους λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς σύμφωνα με τις νόμιμες αρμοδιότητές της (ενδεικτικά κατάρτισης του τελικού πίνακα διαιτητών Εθνικών κατηγορία στην Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία, κανονιστικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές κλπ ) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την ΚΕΔ/ΕΟΚ

Στ. Συμεωνίδης
Ν. Ζαβλανός
Κ. Κορομηλάς
Κ. Μητσόπουλος

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED