Παπανικολάου: «Τη Δευτέρα το ελληνικό μπάσκετ θα παραμείνει ενωμένο και αδιάρρηκτο»

Newsroom
Παπανικολάου: «Τη Δευτέρα το ελληνικό μπάσκετ θα παραμείνει ενωμένο και αδιάρρηκτο»

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου έστειλε το δικό του μήνυμα, ενόψει των εκλογών της Κυριακής (12/9) και δεσμεύτηκε ότι η Δευτέρα θα βρει το ελληνικό μπάσκετ ενωμένο.

Η ώρα των εκλογών της ΕΟΚ έφτασε, με τον Άγγελο Παπανικολάου να αναλύει τις κινήσεις της παράταξής του και να τονίζει ότι η επόμενη ημέρα της διαδικασίας θα βρει «το ελληνικό μπάσκετ ενωμένο και αδιάρρηκτο».

Αναλυτική η ανακοίνωση:

Λίγες ώρες έμειναν πριν την εκλογική διαδικασία και θα ήθελα ξεκάθαρα και χωρίς δεύτερες σκέψεις να δεσμευτώ ότι από την προσεχή Δευτέρα το Ελληνικό Μπάσκετ θα παραμείνει ενωμένο και αδιάρρηκτο. Και εμείς θα παραμείνουμε οι θεματοφύλακες της ενότητας, της σύμπνοιας, της σταθερότητας και των αναφαίρετων δικαιωμάτων του κάθε Σωματείου. Όποιο κι αν είναι, σε όποια κατηγορία κι αν μετέχει.

Όλους αυτούς τους μήνες που κληθήκαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας προσπαθήσαμε και θεωρώ ότι το επιτύχαμε:

·Να μην μπούμε στην προεκλογική παροχολογία προς τα Σωματεία προς άγραν ψήφων…


·Να μην μπούμε στη διαδικασία μοιράσματος θέσεων για την επόμενη μέρα για να τύχουμε της ευεργετικής εύνοιας παραγόντων του Μπάσκετ…


·Να μην δεσμευθούμε εκατομμύρια, τα οποία θα εισέλθουν στο ταμείο της ΕΟΚ από αδιευκρίνιστες και «θολές» πηγές.

Το πρόγραμμά μας στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου σε στοιχεία και δεδομένα, δίχως μηδενιστική κριτική και καταστροφολογικό αντίλογο. Μέσα στους 7 μήνες που κληθήκαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας μεταφέρουμε το πρόγραμμα, είμαι πεπεισμένος ότι:

1.Επενδύσαμε στον ειλικρινή διάλογο με όλους τους ερασιτέχνες παράγοντες αλλά και τους συνυποψήφιους μας, έστω κι αν κάποιες φορές υπήρξε με τους τελευταίους πιο έντονη διαφωνία…

2.Είπαμε τα πράγματα με το «όνομά» τους, δίχως μπερδεμένα λόγια, μισόλογα και ωραίες περικοκλάδες…

3.Ξεκαθαρίσαμε εξ αρχής ότι το μητρώο Συλλόγων επέφερε την συρρίκνωση του Ελληνικού Μπάσκετ…

4.Κάναμε σκληρό αγώνα, προκειμένου να μην υπάρχουν ανισότητες και αποκλεισμοί μεταξύ των Συλλόγων και να μην διαχωριστούν σε «παιδιά και αποπαίδια»…

Η άποψή μας είναι ότι τα μνημόνια και η οικονομική κρίση που επακολούθησε, όπως και η εξάπλωση της πανδημίας, έφερε δυσμενείς καταστάσεις στο ερασιτεχνικό Μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Αθλητισμό.
Η άποψή μας είναι ότι από την προσεχή Δευτέρα όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι, όλοι οι σύμβουλοι αλλά κυρίως, όλοι οι ερασιτέχνες παράγοντες θα δουλέψουμε σκληρά και ακατάπαυστα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ. Δεν περισσεύει κανείς…

Οι σύμβουλοι της παράταξής μας είναι:

1.Βασίλης Αγγελίδης

2.Μιχάλης Βακαλόπουλος

3.Ζήσης Δότας

4.Νίκος Ιλανίδης

5.Αντώνης Κανέλλος

6.Δημήτρης Καρατζουλίδης

7.Σάκης Κυβερνήτης

8.Δημήτρης Κυριακόπουλος

9.Σπύρος Μπάκουλας

10.Κώστας Παπανικολάου

11.Χαράλαμπος Παπαπασχάλης

12.Κωνσταντίνος Τσάκος

13.Δημήτρης Χρηστίδης


Τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής:
1.Αναστάσιος Παπαθωμόπουλος

2.Νικόλαος Φαρμάκης

Το Μπάσκετ ας μείνει στα χέρια μας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα