Λιόλιος: «Να γίνουν κανονικότατα εκλογές στις 12 Σεπτέμβρη»

Λιόλιος: «Να γίνουν κανονικότατα εκλογές στις 12 Σεπτέμβρη»

bet365

Η προσφυγή των 44 σωματείων έγινε δεκτή και οι εκλογές της Ομοσπονδίας πάνε προς νέα αναβολή, με τον υποψήφιο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο να στέκεται σε μέλη της προσωρινής διοίκησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου που έκανε δεκτή την προσφυγή των 44 σωματείων.

Τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης ορίσθηκαν από το δικαστήριο με σκοπό να οδηγηθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε εκλογές.

Με βάση τον διορισμό τους έχουν υποχρέωση να ενεργήσουν τις Αρχαιρεσίες, σεβόμενοι την κείμενη νομοθεσία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Θέλω να πιστεύω ότι στο αυριανό Δ.Σ. θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η νομιμότητα και θα προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών χωρίς καμία παρερμηνεία της απόφασης του δικαστηρίου. Άλλωστε, η απόφαση είναι σαφής και αναφέρει ότι θα γίνουν κανονικότατα οι εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου. Επομένως, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν αναλόγως για τη διενέργεια των Αρχαιρεσιών.

Σε αντίθετη περίπτωση, όσα μέλη της προσωρινής Διοίκησης δεν τηρήσουν τον Νόμο και τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τις παρερμηνεύσουν κατά το δοκούν για μια ακόμα φορά θα λειτουργήσουν σε βάρος του ελληνικού μπάσκετ και θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες που ορίζει ο Νόμος.

Αυτή τη φορά η ευθύνη δεν είναι συλλογική αλλά ατομική και το κάθε μέλος της προσωρινής Διοίκησης έχει την απόλυτη ευθύνη των πράξεων του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED