Μασλαρινός: «Μάθημα για εμάς»

Μασλαρινός: «Μάθημα για εμάς»

bet365

Για την βαριά ήττα της Ελλάδας από την Σερβία μίλησε ο Βασίλης Μασλαρινός και η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε ούτε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στην Σερβία, η οποία έδειξε την ανωτερότητα της και κέρδισε με 51-85. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας καθώς και η Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησαν στην Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, το οποίο μπορούν να κρατήσουν σαν μάθημα.

Αναλυτικά:

Πηνελόπη Παυλοπούλου: «Ήταν ένα σκληρό μεσημέρι για εμάς. Η Σερβία είναι πιο ψηλή, πιο καλή, πιο έμπειρη και πιο ταλαντούχα ομάδα από εμάς. Είναι μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο κάποιες στιγμές, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε κάποια στοιχεία ανταγωνισμού και ελπίζουμε στο μάλλον να παρουσιαστούμε καλύτερες. Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα, είναι το πρώτο μας Ευρωμπάσκετ μαζί και ελπίζω να καταλάβει η καθεμία από εμάς, κι εγώ μαζί φυσικά, πόση δουλειά χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο θετικό είναι το πως αντιδράσαμε κάποια στιγμή μετά από το κακό ξεκίνημα. Ήταν κάτι που μας έδωσε μια αυτοπεποίθηση. Ελπίζω την επόμενη φορά να αρχίσουμε καλύτερα από το τζάμπολ. Ήταν μια κακή ήττα από μια ομάδα που σίγουρα θα βρεθεί στη ζώνη των μεταλλίων και θα έχει καλή πορεία και στο Τόκιο. Από τους αγώνες αυτούς μόνο να μάθουμε μπορούμε, βλέποντας και το επίπεδο που υπάρχει και το επίπεδο στο οποίο ευελπιστούμε να φτάσουμε. Βλέπουμε τι πρέπει να δώσει η καθεμία μας για να ανέβει η ομάδα επίπεδο και να είμαστε σε κάποιο καιρό και πάλι ανταγωνιστικές ως ομάδα».

Βασίλης Μασλαρινός (ομοσπονδιακός προπονητής): «Η Πηνελόπη (Παυλοπούλου) τα είπε όλα. Η Σερβία μπορεί να πάει ως τον τίτλο σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Αυτού του είδους τα παιχνίδια μπορούν να είναι μάθημα. Βλέπουμε πως παίζουν, πως επικοινωνούν, πως στέκονται στο γήπεδο. Στην πρώτη περίοδο σταθήκαμε καλά, ειδικά στα ριμπάουντ, αλλά η Σερβία άλλαξε ταχύτητα στη δεύτερη περίοδο, έγινε πιο επιθετική, πίεσε σε όλο το γήπεδο, πήρε τα ριμπάουντ, βρήκε ελεύθερα σουτ και έφτασε σε μια διαφορά 20 πόντων. Έχουμε νέα παιδιά, θέλαμε να δούμε πως αντιδρούν. Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς. Όταν βλέπεις πως παίζουν και πως αντιδρούν αυτές οι ομάδες, μαθαίνεις πράγματα. Η Σερβία είναι μια καταπληκτική ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα