EuroLeague: Απολαυστικός τελικός παρέα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και... VR Experience! (vid)

EuroLeague: Απολαυστικός τελικός παρέα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και... VR Experience! (vid)

EuroLeague: Απολαυστικός τελικός παρέα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και... VR Experience! (vid)
Ο Νίκος ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της bwin και παρακολούθησε με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη τον τελικό της EuroLeague με τη μάσκα VR Oculus που κέρδισε, δίπλα στο τρόπαιο της διοργάνωσης!

Η bwin, Μεγάλος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, έδωσε τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να παρακολουθήσει τον τελικό της EuroLeague σε Virtual Reality, παρέα με τον γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλη Λαρεντζάκη! Ο Νίκος, ο οποίος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού που διεξήχθη στα Social Media της bwin, βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πήρε τα δώρα του και μια υπογεγραμμένη φανέλα από τον Λαρεντζάκη.

Στη συνέχεια, κάθισε αναπαυτικά δίπλα στο τρόπαιο της EuroLeague, φόρεσε τη μάσκα Oculus, έπιασε στα χέρια του τα χειριστήρια που τον βοηθούσαν να αλλάζει οπτική γωνία κατά τη διάρκεια του ματς και είδε τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στην Εφές και την Μπαρτσελόνα, μέσω εικονικής πραγματικότητας! Δίπλα του, ο παίκτης του Ολυμπιακού μπήκε κι αυτός στον μαγικό κόσμο του VR, συζητώντας μαζί του για το ματς. Οι δυο τους απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία, χάρη στην bwin.

Ο Λαρεντζάκης υπογράφει τη φανέλα του Νίκου

«Όταν φόρεσα το VR και μπήκα μέσα στο γήπεδο, ένιωθα πραγματικά σαν να είμαι μέσα στο παρκέ. Έβλεπα τους παίκτες στο ένα μέτρο, ήθελα να τους μιλήσω, να τους ακουμπήσω, πραγματικά ήταν κάτι πολύ όμορφο», είπε ενθουσιασμένος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ ο Νίκος τόνισε από την πλευρά του: «Σε μία φάση έφυγε η μπάλα, ήρθε κοντά στην κάμερα και έπιασα τον εαυτό μου να κάνει προς τα πίσω. Μιλάμε για μια απίστευτη εμπειρία!».

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook και στο Instagram της bwin για περισσότερες εκπλήξεις!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.