Οι αθλητές της bwin σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Gazzetta team
Οι αθλητές της bwin σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

bet365

Οδυσσέας Μουζενίδης, Κωνσταντίνος Ζήκος, Τάσος Λατιφλάρι και Κατερίνα Δαλάκα ανέβηκαν στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Απόλυτη επιτυχία είχαν στους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν οι αθλητές της bwin, οι οποίοι κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/02) και το Σάββατο (13/02).

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία με ρίψη στα 19,74μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον ταλαντούχο αθλητή. Στο βάθρο της σφαιροβολίας ανέβηκε και ο Τάσος Λατιφλάρι, ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κωνσταντίνος Ζήκος ήταν ο κυρίαρχος στα 60μ. Ανδρών, προσθέτοντας στη συλλογή του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 60μ. Γυναικών και αναδείχθηκε 4η στα 200μ.

Η επιτυχία των αθλητών του χορηγικού προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» της bwin γίνεται ακόμα πιο σημαντική, λόγω του γεγονότος ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική δραστηριότατα της σεζόν και η πρώτη μετά τη διακοπή λόγω της έξαρσης της πανδημίας COVID-19.

Οι αθλητές της bwin, πιστοί στη φιλοσοφία τους, συνέχισαν τη σκληρή δουλειά όλο αυτό το διάστημα του lockdown και με τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησαν, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ήταν το ιδανικό ξεκίνημα σε μια χρονιά γεμάτη μεγάλες διοργανώσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί βαλκανικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Η Νέα Γενιά Ολυμπιονικών έδειξε έτοιμη για κάθε πρόκληση!

bwin, Χορηγός Προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

Τελευταία Νέα