Aπέρριψε πρόταση για Βράνιες η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Aπέρριψε πρόταση για Βράνιες η ΑΕΚ!

bet365

Η Άντερλεχτ ζήτησε δανεικό με οψιόν αγοράς τον διεθνή Βόσνιο στόπερ και η Ένωση απάντησε αρνητικά σε ένα θέμα που είναι σε εξέλιξη...

Το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες ήταν δεδομένο και συνιστά ένα γεγονός για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει (μέσω άρθου και υστερόγραφου) στο gazzetta.gr από τις 03 του Γενάρη, (τα γραπτά μένουν γιατί τώρα τελευταία όλοι ήξεραν και το αποκάλυπταν αφού το δάβαζαν εδώ) τώρα έγινε και επίσημο με κατάθεση πρότασης για την απόκτησή του στην ΑΕΚ, την οποία ωστόσο και απέρριψαν οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς ιδιαίτερη σκέψη...

Μάλιστα, εδώ στο gazzetta.gr, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων, Xέρμαν Βαν Χόλσμπεκ και είχε ενημερώσει -επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας- ότι υπάρχει στη λίστα των «Μωβ» η περίπτωση του διεθνούς Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ χωρίς να θελήσει να γίνει αποκαλυπτικός σχετικά με το αν θα έκανε άμεσα κίνηση για την απόκτησή του η ομάδα στην οποία εργάζεται ή όχι.

Οι απόψεις σε Βέλγιο και Ελλάδα σχετικά με την πρόταση που έγινε και δεν αποδέχτηκαν στην ΑΕΚ διίστανται... Κι αυτό διότι από όσα διέρρεαν από τις Βρυξέλλες τα λεφτά που έδιναν έφταναν κοντά στις 500.000 ευρώ για δανεισμό (σ.σ.: ενοίκιο) έως το καλοκαίρι με μία οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του Βράνιες από την βελγική ομάδα το καλοκαίρι.

Στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνονται αυτά τα νούμερα. Όχι από την ΑΕΚ αφού επίσημη αντίδραση δεν υφίσταται, αλλά από το ρεπορτάζ... Σύμφωνα με αυτό (σ.σ.: το ρεπορτάζ) η Άντερλεχτ προσέφερε 250.000 ευρώ (τα μισά απ' όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι) για τον δανεισμό του Βόσνιου άσου και ένα ποσό που δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό να δινόταν στην Ένωση σε δυο ισόποσες δόσεις.

Όπως και να 'χει η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική και ταυτόχρονα άμεση. Όμως στο Βέλγιο υποστηρίζουν πως δεν έχει τελειώσει η υπόθεση, πως μπορεί να υπάρξει νέα εξέλιξη άρα και πρόταση από την Άντερλεχτ. Πάντως θα πρέπει όπως και να 'χει να ανέβει πολύ και να μην υπάρχει δανεισμός στο κομμάτι για έξι μήνες και ταυτόχρονα το ποσό να είναι μεγαλύτερο για αγορά και να δοθεί άμεσα.

 

Τελευταία Νέα