Θέλει Βράνιες η Αντερλεχτ!

Θέλει Βράνιες η Αντερλεχτ!

Θέλει Βράνιες η Αντερλεχτ!

bet365

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι στο στόχαστρο της Αντερλεχτ, τον παρακολουθεί στενά, γεγονός που επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου!

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Σ' αυτά τα ονόματα εγώ θα έβαζα και του Βράνιες που έχει μεν συμβόλαιο έως το 2019 αλλά καλό είναι να το πας από τώρα όπως με τον Σιμόες και να το τελειώνεις το θέμα. Ειδικά όσο υπάρχουν έντονα οι φήμες από το Βέλγιο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον διεθνή Βόσνιο στόπερ της ΑΕΚ» τόνιζε ο Γιώργος Τσακίρης στο blog του στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Βόσνιος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού και η Αντερλεχτ είναι μια από αυτές «Ναι, παρακολουθούμε τον παίκτη στενά, ξέρουμε τις εξαιρετικές του δυνατότητες. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει επίσημη κρούση. Δεν μπορώ τώρα να πω περισσότερα...» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Αντερλεχτ, Xέρμαν Βαν Χόλσμπεκ στο gazzetta.gr! H αλλαγή ιδιοκτησιακού έχει φέρει πολλά αλλαγές στην ομάδα, η οποία σε πρώτη φάση θέλει να κλείσει κενά στα ταμεία της κι έπειτα να προβεί σε κινήσεις. Ωστόσο, η απόκτηση ενός αμυντικού είναι κάτι που την «καίει» τη δεδομένη στιγμή, γι αυτό και ο Βράνιες είναι στην κορυφή της λίστας! Ηδη, υπάρχουν μεταγραφικές συσκέψεις για να αποφασιστούν και οι ενέργειές τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα