NFL: Παραμένει στην εντατική ο Νταμάρ Χάμλιν, με σημάδια βελτίωσης

Newsroom
NFL: Παραμένει στην εντατική ο Νταμάρ Χάμλιν, με σημάδια βελτίωσης

bet365

Ο Νταμάρ Ντάφλιν των Μπάφαλο Μπιλς εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, δείχνοντας όμως σημάδια βελτίωσης το τελευταίο 24ωρο.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα αναφορικά με την πορεία της υγείας του Νταμάρ Χάμλιν, που παραμένει στην εντατική, όμως ο οργανισμός του δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο 24χρονος safety των Μπάφαλο Μπιλς στη διάρκεια του αγώνα με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς για το NFL, συγκρούστηκε με αντίπαλο, υπέστη καρδιακή προβολή και μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι Μπάφαλο Μπιλς σε ανακοίνωσή τους την Τετάρτη (4/1) έστειλαν νότες αισιοδοξίας, αναφέροντας τα εξής: «Ο Χάμλιν παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Νοσοκομείου του Σινσινάτι. Οι ιατροί αναφέρουν ότι αναμένεται να παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ σημειώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις προόδου τις τελευταίες 24 ώρες».

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας του NFL, Άλεν Σιλς δήλωσε: «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η εξειδικευμένη και άμεση ανταπόκριση από όλους τους εξειδικευμένους φροντιστές, απέτρεψε ένα τραγικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα