NFL: Σοκ με παίκτη του Μπάφαλο, συγκρούστηκε με αντίπαλο και έχασε τις αισθήσεις του

Newsroom
NFL: Σοκ με παίκτη του Μπάφαλο, συγκρούστηκε με αντίπαλο και έχασε τις αισθήσεις του

bet365

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς για το NFL, ο 24χρονος safety Νταμάρ Χάμλιν συγκρούστηκε με αντίπαλο και μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο. Υπέστη καρδιακή προβολή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαρισμένο είναι όλο το NFL με τον τραυματισμό του safety των Μπάφαλο Μπιλς, Νταμάρ Χάμλιν.

Ο αμυντικός της ομάδας, στο ματς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς, συγκρούστηκε με αντίπαλό του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Σοκαρισμένοι άπαντες έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί καθώς ο Χάμλιν δεν σηκωνόταν και αμέσως ασθενοφόρο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης. Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σε κατάσταση σοκ.

Το ιατρικό επιτελείο μάταια προσπαθούσε να τον επαναφέρει, με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τι έχει συμβεί. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά, ωστόσο την επανέφεραν. Ο Χάμλιν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα