Play out – Superleague, η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής: Ο Παναιτωλικός στο +2 από την Κηφισιά

Newsroom
παναι

bet365

Ο Παναιτωλικός πήρε τη μεγάλη νίκη στο... ματς της χρονιάς με την Κηφισιά, επικράτησε στην Καισαιριάνη και είναι πλέον στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στον δρόμο προς τη Superleague2 ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον... τελικό της ημέρας ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος. Όντας με την πλάτη στον τοίχο έψαχνε μόνο τη νίκη στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά. Με τον κόσμο του να τραγουδά από τα βράχια και να στηρίζει ο Τίτορμος πήρε τη μεγάλη νίκη με 1-0. Ο Λομόνακο από την ασίστ του Πέδρο ήταν ο χρυσός σκόρερ του αγώνα και χάρισε στους Αγρινιώτες το πολύτιμο τρίποντο. Πλέον τα «καναρίνια» τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε πέρασαν ξανά πάνω από την Κηφισιά και είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχει και την ισοβαθμία με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ωραίο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Βόλος μετά το μεγάλο τρίποντο στο Αγρίνιο, ήθελε μια ακόμη νίκη για να... πετάξει προς την παραμονή. Δεν τα κατάφερε όμως αφού το άγχος λύγισε τους παίκτες του Κόντη, που προσπάθησαν κόντρα στον Ατρόμητο, όμως το τελικό 2-2 δεν τους αφήνει ικανοποιημένους με την συνέχεια να παραμένει δύσκολη. Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος είχε πολλές αντεπιθέσεις για γκολ και σε μια από αυτές κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν «3 με 1» και με εύστοχο πλασέ ο Αθανασίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Μετά το 0-1, ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ζητώντας γκολ ισοφάρισης πριν το ημίχρονο και τα κατάφερε. Ο Αθανασίου έκανε ένα «χαζό» πέναλτι στον Γκαρσία, ο οποίος ανέλαβε και να το εκτελέσει.

Ο Μαρκετζάνι αρχικά απέκρουσε, όμως στο... ριμπάουντ ο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο πήγε στο ίδιο μοτίβο. Από μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Βόλου, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σιέλη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αντσιέλσκι για το 1-2. Οι Θεσσαλοί βρέθηκαν ξανά με την πλάτη στον τοίχο αλλά και πάλι αντέδρασαν και με το απευθείας φάουλ του Γκλάβτσιτς ισοφάρισαν σε 2-2 χωρίς όμως να κάνουν την επιθυμητή ολική ανατροπή.

Ο δρόμος προς την Superleague 2 μοιάζει... μονόδρομος πλέον για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σε μια από τις τελευταίες ζαριές που έριξε στην φετινή σεζόν δεν τα κατάφερε. Ο Αστέρας Τρίπολης με το γκολ του Ατιένθα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε νικητής (0-1) από τους Ζωσιμάδες και πήρε το πρώτο τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα των play out. Από την άλλη ο «Αγιαξ της Ηπείρου» παρά την προσπάθεια του, είναι φανερό το άγχος και δεν κατάφερε ούτε τον... βαθμό της ελπίδας. Ετσι τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές και τίποτα περισσότερο.


Η αναμέτρηση των Σερρών είχε όλα τα... στοιχεία για να αποδειχθεί αγγαρεία. Δυο ομάδες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με παίκτες να σκέφτονται ήδη τις διακοπές και με την πρώτη σέντρα στις 3μμ κάτω από αφόρητη ζέστη. Κι όμως το τελικό 2-2 μαρτυρά πως αμφότεροι πήραν στα σοβαρά την αποστολή τους. Ωραίο ματς, με τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τον ΟΦΗ να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερος, να μένει όμως δύο φορές πίσω στο σκορ από τα γκολ των Άλεξιτς και Μπετανκόρ, αλλά και τον Μπάκιτς να έχει διπλή απάντηση!

H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)


Σάββατο 20 Απριλίου
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 15:00
ΟΦΗ - Βόλος 18:30
Ατρόμητος - Κηφισιά 19:30
Κυριακή 21 Απριλίου
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (4η αγωνιστική)


7.Ατρόμητος 34
8. Αστέρας Τρίπολης 34
9. Πανσερραϊκός 32
10. ΟΦΗ 31
11. Βόλος 29
12. Παναιτωλικός 27
13. Κηφισιά 25
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19

1η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2
Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2
Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0

2η αγωνιστική
Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1
Βόλος - Κηφισιά 4-1
ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0

3η αγωνιστική
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1
Παναιτωλικός - Βόλος 0-1
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά 1-2
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

4η αγωνιστική
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-2
Βόλος - Ατρόμητος 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Κηφισιά - Παναιτωλικός 0-1

5η αγωνιστική:
Σάββατο 20 Απριλίου
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 15:00
ΟΦΗ - Βόλος 18:30
Ατρόμητος - Κηφισιά 19:30
Κυριακή 21 Απριλίου
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

6η αγωνιστική:
Σάββατο 27 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 20:00
Βόλος - Πανσερραϊκός 20:00
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 20:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 20:00

7η αγωνιστική:
Σάββατο 11 Μαΐου

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 20:00
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 20:00
Πανσερραϊκός - Κηφισιά 20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 20:00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα