Βόλος - Ατρόμητος 2-2: Αγ«Χ»ώθηκε ξανά! (vids)

bet365

Ο Βόλος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο, ισοφάρισε ισάριθμες (Γκαρσία, Γκλάβτσιτς), όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-2) και να πάρει μεγαλύτερη ανάσα παραμονής. Αθανασίου και Αντζιέλσκι τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Στην ισοπαλία έμειναν Βόλος και Ατρόμητος μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό (2-2) για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Superleague.

Από ωραίος... μοιραίος στο πρώτο ημίχρονο ο Αθανασίου

Στα πρώτα λεπτά δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες μέχρι το 18ο λεπτό, όταν ο Βόλος απείλησε με τον Καλογερόπουλο όμως η κεφαλιά του, βρήκε σε παίκτη του Ατρομήτου και ανάγκασε τον Μαρκετζιάνι σε μία δύσκολη επέμβαση.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά, ήρθε η αντεπίθεση του Ατρομήτου, όπου ο Αγκιμπού Καμαρά βρήκε τον Αντζιέλσκι, εκείνος μοίρασε ωραία στον Αθανασίου, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κόβατς έκανε αρκετά ασταθή απόκρουση.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να χτυπήσει τους γηπεδούχους με αντεπιθέσεις όταν όμως έφτανε στο 3ο μισό, δεν εκμεταλλευόταν τις στιγμές που είχε, όπως για παράδειγμα ο Βρακάς στο 37' που άργησε να σουτάρει.

Εν τέλει ο Βόλος βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αθανασίου είχε μία μονομαχία με τον Γκαρσία στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον VAR να συμφωνεί. Ο Μαρκετζιάνι απέκρουσε σε πρώτη φάση την εκτέλεση του Γκαρσία αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ για το 1-1.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μία σημαντική ευκαιρία στο 49' όταν ο Ντε Καμπς έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής του Ατρομήτου αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 58' οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου μία σημντική ευκαιρία καθώς ο Ασεχνούν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Μαρκετζιάνι απέκρουσε με δάκτυλα σε κόρνερ.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 63' με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος βρήκε χώρο στην περιοχή, έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ και ο Κόβατς έκανε εξαιρετική επέμβαση. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά σε θέση... οδηγού στο 70'. Ο Αντζιέλσκι έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιέλη και έπειτα από τσεκ του VAR, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Πολωνός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κόβατς κάνοντας το 1-2 για τους Περιστεριώτες. Ο Βόλος ανέβασε την πίεση του και βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση εκ νέου στο 81'. Συγκεκριμένα, ο Γκλάβτσιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, κάνοντας το 2-2 για την ομάδα του. Μάλιστα προσπάθησε να φτάσει και στην ανατροπή όταν ο Ασεχνούν πάτησε στην περιοχή αλλά είδε το σουτ να εξουδετερώνεται από τον Μαρκετζιάνι.

Από την άλλη ο Κόβατς μετατράπηκε σε ήρωας στο 90+4'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και είδες τον αντίπαλο πορτιέρε να αποκρούει με δυσκολία.

MVP: Αντζιέλσκι. Ο έμπειρος φορ τα έκανε... όλα για τον Ατρόμητο. Είχε την ασίστ για το 0-1 και ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε 1-2 στο 70'.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από την πλευρά του Ατρομήτου έχει κάνει μεγάλο παιχνίδι ο Αθανασίου που εκτός από το γκολ, ήταν μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα όμως το... μελανό του σημείο είναι το πέναλτι που έκανε. Επίσης ο Μαρκετζιάνι έκανε αρκετά καλό ματς και έπιασε και το πέναλτι του Γκαρσία, άσχετα αν στο ριμπάουντ δέχθηκε το γκολ. Από την πλευρά του Βόλου, ο Ασεχνούν έκανε καλό ματς.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Βρακάς. Ο νεαρός εξτρέμ του Ατρομήτου δεν είχε καλή παρουσία και παρά την ευκαιρία που πήρε, δεν πρόσφερε στην ομάδα του Ίλιτς.

Η ΓΚΑΦΑ: Τα δύο πέναλτι. Ο Αθανασίου αρχικά, θα μπορούσε να χρησημοποιήσει τη μονομαχία με τον Γκαρσία ώστε να πάρει επιθετικό φάουλ αλλά εν τέλει τον... γκρέμισε για να έρθει το 1-1. Ο Σιέλης από την άλλη πάει να μπλοκάρει το εξ επαφής σουτ του Αντζιέλσκι έχοντας ανοιχτά τα χέρια για το 1-2.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Μαλούτας είχε αρκετή δουλειά στον πειθαρχικό έλεγχο. «Έχασε» κάποιες φάσεις ενώ για το πέναλτι του Ατρομήτου, χρειάστηκε να τον καλέσει ο VAR στο μόνιτορ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο βαθμός που πήρε ο Βόλος τον έφερε στο +5 από τον Παναιτωλικό και περιμένει το παιχνίδι του με την Κηφισιά, ωστόσο θα ήθελε το τρίποντο για να έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Ο Ατρόμητος από την άλλη συνεχίζει να είναι πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα.

Βόλος: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (79' Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (90+3' Ποπέσκου), Γκαρσία.

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε (90+4' Καραμάνης), Καμαρά, Βρακάς (81' Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70' Βέργος), Βαλένσια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα