Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Για πρώτη φορά σε αποστολή ο Ζέλσον Μαρτίνς

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Στην αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος έχει πάρει τον αριθμό «10».

Ο Φραν Ναβάρο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν είναι η μοναδική χειμερινή μεταγραφή που βρίσκεται στην αποστολή του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Συγκεκριμένα, μία από τις επιλογές που θα έχει στον πάγκο του ο Πορτογάλος προπονητής είναι και ο Ζέλσον Μαρτίνς ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό.

Μάλιστα ο 27χρονος εξτρέμ θα αγωνίζεται με τον αριθμό «10» στην πλάτη του, τον οποίο φορούσε ο Γκουστάβο Σκάρπα μέχρι να αποχωρήσει για την Ατλέτικο Μινέιρο πριν λίγες εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, μαζί με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, στον πάγκο βρίσκονται οι Τζολάκης, Μπα, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Βρουσάι, Ρίτσαρντς και Ντόι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα