Πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι τα 40 σου: Να πας σε τουρνουά πόκερ με παρέα

Αντώνης Σαούλης Αντώνης Σαούλης
Πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι τα 40 σου: Να πας σε τουρνουά πόκερ με παρέα
Τι συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη και γιατί το experience του να συμμετέχεις σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά πόκερ στην Ελλάδα είναι κάτι που πρέπει να βάλεις στην λίστα σου.

Μην στέκεστε στην ηλικία. Τα 40 πλησιάζουν επικίνδυνα για μένα και το Novibet Poker Series 3 θ' αρχίσει νωρίτερα από τα γενέθλια μου. Πέρσι για παράδειγμα στο πρώτο Novibet Poker Series είδα από 20χρονους μέχρι 70χρονους. Αλλη μια «μαγεία» του πόκερ. Είναι για όλους και για όλες χωρίς ηλικιακά όρια (εντάξει προφανώς να είσαι ενήλικας).

Η Novibet διοργανώνει το 3o Poker Series και είναι ήδη ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά πόκερ στην Ελλάδα. Πάλι στην Θεσσαλονίκη, πάλι στο Regency Casino. Και θα μου πείτε «γιατί να τρέξουμε στην συμπρωτεύουσα (αν δεν μένει κάποιος εκεί) για ένα τουρνουά πόκερ;». Ετσι σκεφτόμουν κι εγώ. Μια χαρά είναι τα φιλικά παιχνίδια στο σαλόνι του Βασίλη να περάσει η ώρα να κάνουμε και τον χαβαλέ μεταξύ μας. Μέχρι πέρσι που πήρα την απόφαση να κάνω την παρθενική μου εμφάνιση.

Το experience ήταν προφανώς καλύτερο από το σαλόνι του Βασίλη (μετά συγχωρήσεως κιόλας). Οχι μόνο για την οργάνωση του τουρνουά, ούτε φυσικά για τον εκπληκτικό χώρο του Vergina Theater. Είναι διαφορετικό να σου μοιράζει ο/η dealer. Είναι αλλιώς να βλέπεις στις οθόνες πως προχωράει το τουρνουά. Είναι αλλιώς να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Κι επειδή μιλάμε για ένα τουρνουά που διαρκεί τρεις μέρες έχεις σαφώς περισσότερο χρόνο από το να είσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή και να πρέπει να πάρει τις αποφάσεις σου μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Novibet Poker Series

Ναι τα blinds και τα ante την δεύτερη μέρα (αν έχεις αντέξει βεβαίως βεβαίως) θα σε καταπιούν και το τουρνουά θα «τρέξει» πιο γρήγορα, αλλά το experience ειναι διαφορετικό. Αλληλεπιδράς, βλέπεις τους «αντιπάλους» σου, κάνεις το διάλειμμα σου αν θες.

Τι ζήλεψα πέρσι, τι θα κάνω φέτος

Ωραία εμπειρία η περσινή (μπορείτε να διαβάσετε εδώ πως αποκλείστηκα λίγο πριν σκάσει η φούσκα), αλλά κάτι έλειπε. Η παρέα (μου). Ανέβηκα μόνος στην Θεσσαλονίκη, έπαιζα μόνος και όποιες κουβέντες είχα ήταν με τους ανθρώπους που γνώριζα κατά την διάρκεια του τουρνουά. Οι πιο έμπειροι από μένα σε τέτοιου είδους τουρνουά έσκασαν με την παρέα του. Χαβαλές στα breaks συζήταγαν τα «χέρια» τους και προφανώς μετά το τέλος της κάθε μέρας θα έβγαιναν για ένα ποτό και στην Θεσσαλονίκη.

Novibet Poker Series

Οπότε το έβαλα στόχο για φέτος. Να οργανώσω (γιατί το να τους πείσω ήταν εύκολο) την παρέα για να ανέβουμε Θεσσαλονίκη. Οπερ κι εγένετο. Το Novibet Poker Series 3 έχει ήδη αρχίσει. Και με το Ladies Event που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα και με το Beat the Pros το οποίο ήταν διήμερο και είχε τρομερή συμμετοχή.

Αρχίζει το μεγάλο τουρνουά

Ομως αυτό που περιμένουν όλοι, είναι το Main Event του Νοvibet Poker Series 3. Η πρώτη μέρα αρχίζει την Πέμπτη (12/10) για το πρώτο μισό και το δεύτερο μισό των συμμετοχών θα αρχίσει την Παρασκευή. Οσοι αντέξουν θα περάσουν στην 2η μέρα του τουρνουά, το Σάββατο και την Κυριακή πάμε για.. final table.

Τώρα όσο για μένα; Πήρα Βασίλη και Κώστα και ετοιμάζομαι να τσεκάρω από την λίστα των πραγμάτων μου που πρέπει να κάνω μέχρι τα 40 μου το «τουρνουά πόκερ με παρέα».

Με την ελπίδα να μην αποκλειστώ πάλι από 5άρια ενώ κρατάω ντάμες...

Novibet Poker Series21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Σαούλης
Αντώνης Σαούλης