Αστέρας Τρίπολης: Αύριο το ραντεβού με Ράσταβατς, ανακοινώνεται ο Μάντζης

Ράσταβατς

bet365

Ο Βασίλης Μάντζης θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ενώ την Παρασκευή - εκτός απροόπτου - θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Το Gazzetta σάς αποκάλυψε στις 16/5 ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Βασίλη Μάντζη για την ολοκλήρωση του deal. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν κι οι ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, την ίδια μέρα, σας αναφέραμε το πώς ο Αστέρας θα προχωρήσει στο ολικό restart του, με τον Μίλαν Ράσταβατς να είναι ο πρώτος στόχος για να αναλάβει το τιμόνι. Σ' αυτό το κείμενο σας αναφέραμε ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις.

Ο Σέρβος κόουτς, θα συναντηθεί αύριο με τους ανθρώπους της ομάδας και θα αναλυθεί από κοντά το ενδεχόμενο να ενωθούν και πάλι οι δρόμοι τους. Τα δεδομένα από την ημέρα που ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους είναι διαφορετικά. Ο Αστέρας βρίσκεται σ' ένα κομβικό σταυροδρόμι, το οποίο βρίσκει την ομάδα να χτίζει την ομάδα του μέλλοντος αποφεύγοντας τα λάθη που έγιναν πέρυσι. Από την άλλη, ο Ράσταβατς, γνωρίζει ότι ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες για την περίπτωσή του από το εξωτερικό. Όπως και να έχει, στην αυριανή συνάντηση θα ξεκαθαρίσει αρκετά το αν θα έχουμε την επιστροφή του στο Κολοκοτρώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα