Arturo González: Ο συνεργάτης του Monchi στη Σεβίλλη έρχεται στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ της AGA

Newsroom
δγδγ
Ο Ισπανός, Arturo González García, της Σεβίλλης είναι ο τρίτος προπονητής τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα το διάστημα 27-30 Ιουνίου 2023 προκειμένου να διδάξει και να αξιολογήσει στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy.

Μετά τον συμπατριώτη του José Sambade, πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής Ισπανίας και των Μονακό, Φούλαμ, Λα Κορούνια, Μπεσίκτας, αλλά και τον Pascal Formann της Βόλφσμπουργκ, ο Arturo González έρχεται να συμπληρώσει μία πάρα πολύ δυνατή τριάδα από GK Coaches.

Οι τρεις τους θα εκπαιδεύσουν τερματοφύλακες και προπονητές μέσα από καθημερινές προπονήσεις και σεμινάρια, μεταφέροντάς τους όλα τα μυστικά για το πώς δουλεύουν οι μοντέρνοι τερματοφύλακες στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Παράλληλα, θα αξιολογήσουν τους goalkeepers, με σκοπό στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε μεγάλους συλλόγους.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Athens Goalkeepers Academy ολοκλήρωσε με επιτυχία το 17ο εκπαιδευτικό ταξίδι της στο εξωτερικό, το οποίο έγινε στην Ολλανδία, με τους νεαρούς τερματοφύλακες να αξιολογούνται από τις Ουτρέχτη, Φίτεσε και Ντεν Χάαγκ.

Ποιος είναι ο Arturo González

Ο Arturo González García (όπως είναι το πλήρες όνομά του) είναι 42 ετών και εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, ενώ έχει υποστηρικτικό ρόλο και στην πρώτη ομάδα.

σφσφ

Είναι υπεύθυνος για την απόκτηση elite τερματοφυλάκων, ενώ έχει διατελέσει επί 13 χρόνια και σκάουτερ της πρώτης ομάδας της Σεβίλλης, όντας συνεργάτης του κορυφαίου τεχνικού διευθυντή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Monchi!

Στο παρελθόν έχει εργαστεί επί 8 χρόνια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ως επικεφαλής του τμήματος τερματοφυλάκων της Ακαδημίας.

Πληροφορίες και εγγραφές

Η περίοδος εγγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη! Συμμετοχή στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' μπορούν να δηλώσουν τερματοφύλακες και προπονητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξάρτητα από το αν προπονούνται καθημερινά με την Athens Goalkeepers Academy ή με κάποια από τις Σχολές μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Κάντε άμεσα και εύκολα την εγγραφή σας στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ με ένα κλικ ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber: (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA)
  • E-mail στο [email protected] ή στο [email protected]
  • Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της AGA μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Σχολής: agatraining.com

Χορηγός Επικοινωνίας του ''12ου Goalkeeping

 

Τελευταία Νέα