«Ο Σρόιντερ εκ των βασικών υποψηφίων για την Μπριζ, είδε το ματς με την Γκενκ»

«Ο Σρόιντερ εκ των βασικών υποψηφίων για την Μπριζ, είδε το ματς με την Γκενκ»

Newsroom
SRENTER

bet365

Ο Αλφρεντ Σρόιντερ προβάλει από τον Τύπο του Βελγίου εκ των βασικών υποψηφίων ώστε να αναλάβει (ξανά) την τεχνική ηγεσία της Μπριζ.

Εκ των υποψηφίων ώστε να αναλάβει τα «ηνιά» της Μπριζ φαίνεται πως είναι Αλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και είχε επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο 51χρονος τεχνικός ήταν και παλαιότερα στον πάγκο της βελγικής ομάδας (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22), την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου και σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα είναι μία περίπτωση που «παίζει» αρκετά ώστε να αναλάβει ξανά προπονητής της, ενόψει πάντως της επόμενης περιόδου (2023/24).

Μάλιστα ο Τύπος της χώρας δημοσίευσε φωτογραφίες του όπου παρακολουθεί από κοντά το χθεσινό (30/4) της παιχνίδι με την Γκενκ, κάτι που «ενισχύει», όπως αναφέρεται, τις σχετικές πληροφορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα