Ολυμπιακός: Επαφές με τον Ολλανδό τεχνικό Σρόιντερ στην Αθήνα!

Ολυμπιακός: Επαφές με τον Ολλανδό τεχνικό Σρόιντερ στην Αθήνα!

Ολυμπιακός: Επαφές με τον Ολλανδό τεχνικό Σρόιντερ στην Αθήνα!

bet365

Ο Ολλανδός προπονητής σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ήρθε στην Αθήνα για συζητήσει το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός πριν καλά καλά τελειώσει το ματς με τον Άρη είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις για το θέμα του προπονητή. Του επόμενου προπονητή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολλανδός Σρόιντερ είναι ήδη στην Αθήνα για τελική σειρά επαφών για να αναλάβει την ομάδα.

Το ολλανδικό μοντέλο ήταν μία επιλογή για τους Πειραιώτες (με ονόματα όπως του Φρανκ Ντε Μπουρ) και έτσι τέθηκε επί τάπητος αυτή η περίπτωση. Ο 50χρονος Ολλανδός Άλφρεντ Σρόιντερ που έχει θητεία ως βοηθός στη Μπαρτσελόνα και ως πρώτος προπονητής σε Μπριζ και Άγιαξ.

Με 4-3-3 ως το προσφιλές του σχήμα ο Σρόιντερ το 2021-2022 πήρε Πρωτάθλημα Βελγίου με τη Μπριζ και ως βοηθός είχε πάρει το ισπανικό Super Cup με Μπαρτσελόνα. Ως παίκτης δε έχει πάρει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση. Η πληροφόρηση όμως που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως ο πρώην προπονητής του Άγιαξ είναι στην ελληνική πρωτεύουσα, χωρίς να υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα