ΟΦΗ: Το κομμάτι των ανανεώσεων και η περίπτωση του Περέα

ΟΦΗ: Το κομμάτι των ανανεώσεων και η περίπτωση του Περέα

ΟΦΗ

bet365

Το βλέμμα και το μυαλό του ΟΦΗ βρίσκεται σιγά-σιγά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ένα από τα κομμάτια που έχουν προτεραιότητα, είναι οι ανανεώσεις.

«Σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη σεζόν» είχε παραδεχθεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις του καθώς ο ΟΦΗ είναι από τις ομάδες των play-outs που δεν θα... συμμετέχουν στο θρίλερ της παραμονής στις τελευταίες αγωνιστικές και εφόσον νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, θα την εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Οπότε το βάρος πέφτει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν όπου ο Λιθουανός προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να στοχεύσουν κάτι περισσότερο από τη φετινή σεζόν. Σίγουρα ένας από τους τομείς που έχει χαρτάκι... προτεραιότητας, είναι το θέμα των ανανεώσεων.

Ήδη η συνεργασία με τον Νίκο Μαρινάκη επεκτάθηκε μέχρι το 2025, ωστόσο δεν αποτελεί τη μοναδική κίνηση των Κρητικών στο θέμα των συμβολαίων καθώς τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις και σε άλλες περιπτώσεις που εκρεμμούν, με αυτές που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, να έχουν προτεραιότητα.

Συνολικά τέσσερα συμβόλαια που βρίσκονται σε αυτή τη θέση ενώ υπάρχει και η ειδική περίπτωση του Λουίς Περέα που είναι δανεικός από τη Λεγανές. Το Gazzetta σας παρουσιάζει αυτές τις περιπτώσεις και το τι θα κάνει ο ΟΦΗ.

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης

Ο «πασπαρτού» του Νταμπράουσκας ακούει στο όνομα του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις υπό τις οδηγίες του Λιθουανού προπονητή και πραγματοποιεί μία γεμάτη χρονιά με συμμετοχή τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Ένας τραυματισμός αλλά και ο ανεβασμένος Θοράρινσον του έχουν στερήσει τη συμμετοχή στα τελευταία ματς, όμως αυτό δεν αναιρεί το ένα γκολ και τις δύο ασίστ σε συνολικά 24 συμμετοχές φέτος. Φυσικά είναι μία περίπτωση που ο Λιθουανός δείχνει να εμπιστεύεται, ποντάρει πάνω του και το πιθανό σενάριο είναι της ανανέωσης.

Κοσμάς Τσιλιανίδης

Από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές που κατάφερε να επιστρέψει στη δράση και μάλιστα δυναμικά, με τον Νταμπράουσκας τον χρησιμοποιεί με κάθε τρόπο μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε μία από τις όμορφες κινήσεις στο φετινό πρωτάθλημα όταν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του (μίλησε για αυτό στο Gazzetta) αλλά έχει προσφέρει ένα γκολ και μία ασίστ σε δέκα παιχνίδια φέτος για τους Κρητικούς. Πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση που βλέπει το συμβόλαιο του να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να φανεί αν έχει χώρο στα πλάνα του Λιθουανού προπονητή καθώς υπάρχουν αρκετά πρόσωπα στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ τα τελευταία 4,5 χρόνια αποτελώντας ένα από τα πιο παλιά μέλη της τωρινής ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν είναι στις βασικές επιλογές του Νταμπράουσκας όμως αποτελεί μία αξιόπιστη και έμπειρη λύση όποτε το χρειαστεί η ομάδα και μπορεί να αγωνιστεί και ως φουλ μπακ αλλά και ως τρίτος στόπερ (κυρίως). Ο 35χρονος αμυντικός είναι βαρόμετρο για τα αποδυτήρια της ομάδας και όχι τυχαία καθώς έχει βρεθεί σε αρκετές στιγμές με τον κρητικό σύλλογο σε αυτά τα χρόνια και πρόκειται για κάτι που θέλει ο Λιθουανός προπονητής στο ρόστερ.

Δημήτρης Σωτηρίου

Ο… δάσκαλος τόσο για τον Χρήστο Μανδά όσο και για τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Χριστογεώργο καθώς αμφότεροι είναι σε νεαρή ηλικία και πάνω στην εξέλιξη τους. Ο Δημήτρης Σωτηρίου κλείνει σε λίγους μήνες το 36ο έτος της ηλικίας του και έχει αποδεχθεί την τρίτη θέση στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων καθώς αυτό συνέβη και όσο ήταν ο Στίβενς στην ομάδα. Το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως ισχύει και για τον Γιαννούλη, είναι μία ισχυρή μορφή για τα αποδυτήρια καθώς θα κλείσει 5ετία στην κρητική ομάδα.

Λουίς Περέα

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, ο Λουίς Περέα βρίσκεται στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από τη Λεγανές με διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός χάφ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη προκειμένου να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, κάτι που έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής καθώς δίνει ανάσες σε Μεγιάδο και Ντιουσέ. Μέχρι στιγμής έχει 23 συμμετοχές με ένα γκολ στο ενεργητικό του ωστόσο για το ερχόμενο καλοκαίρι, το θέμα της παραμονής του είναι διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος χάφ έχει συμβόλαιο με τη Λεγανές μέχρι το 2025 και στο δανεισμό δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς. Οπότε το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον υπάρξει η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του προπονητή, ο Ισπανός χάφ είτε θα παραμείνει με νέο δανεισμό από την ισπανική ομάδα είτε με κανονική μεταγραφή, εφόσον υπάρξει και συμφωνία με τους Ισπανούς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα