ΟΦΗ: Νέο συμβόλαιο για τον αρχηγό του Νίκο Μαρινάκη με ισχύ έως το 2025

ΟΦΗ: Νέο συμβόλαιο για τον αρχηγό του Νίκο Μαρινάκη με ισχύ έως το 2025

Ο Νίκος Μαρινάκης

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε επίσημα γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μαρινάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο ΟΦΗ ήδη... τρέχει τον σχεδιασμό του σε σχέση με τα συμβόλαια που θέλει να ανανεώσει. Ο Νίκος Μαρινάκης είναι μία τέτοια περίπτωση που πήρε επίσημη μορφή.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έκλεισε με νέο συμβόλαιο έως το 2025. Βρίσκεται ήδη 4 χρόνια στον ΟΦΗ, είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει σημαντικές αγωνιστικές λύσεις αλλά και να λειτουργήσει και ως μία θετική παρουσία και εκτός γηπέδου.

Στόχος τόσο του προπονητή όσο της διοίκησης είναι η διατήρηση μίας συγκεκριμένης βάσης. Να υπάρξει ένα ομοιογενές σύνολο, που βέβαια θα εμπλουτιστεί με τις μεταγραφές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα του ρόστερ.

Η ανακοίνωση

Στον ΟΦΗ ως το 2025 ο Μαρινάκης. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μαρινάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, συμπληρώνει ήδη την τέταρτη αγωνιστική σεζόν στα ασπρόμαυρα και τόσο με την εμπειρία, όσο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αποτελεί πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς κρίκους της “αλυσίδας” του ρόστερ.

Ο 29χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι σήμερα μετρά 84 συμμετοχές, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων ετών.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ΟΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα