EuroLeague: Ο δρόμος του Ολυμπιακού προς τον τελικό του Κάουνας

EuroLeague: Ο δρόμος του Ολυμπιακού προς τον τελικό του Κάουνας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός έμαθε τον επόμενο αντίπαλό του στο δρόμο για το Final 4 και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε σε σειρά πέντε αγώνων. Ποιο είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια;

Ο δρόμος που πρέπει να διανύσει ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολος. Το ήξεραν στο Λιμάνι. Πιθανότατα δεν θα ήθελαν να είναι. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η Φενέρμπαχτσε, του Δημήτρη Ιτούδη, του Νικ Καλάθη και του μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκου», Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Τι κρύβει, όμως η συνέχεια για τον Ολυμπιακό; Αν πάρουν την πρόκριση απέναντι στην τουρκική ομάδα, στον έναν ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας θα τους περιμένει ο νικητής από το ζευγάρι ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αφήνοντας την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, όπως και πέρσι και εφόσον προκριθούν, να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα ακόμη clasico.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.