Η Ξάνθου παρέλαβε από τον Τεντόγλου τα παπούτσια που απέκτησε μέσω δημοπροσίας

Επιμέλεια: Newsroom
Η Νίκη Ξάνθου παραλαμβάνει τα παπούτσια του Μίτλου Τεντόγλου

bet365

Η Νίκη Ξάνθου φωτογραφίζεται όλο καμάρι με τον Μίλτο Τεντόγλου και τα πολυσυζητημένα παπούτσια του, που απέκτησε μέσω δημοπρασίας για να ενισχυθούν τα σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία.

Η Νίκη Ξάνθου έχει με κάθε επισημότητα πλέον τα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου, που τόση πολλή συζήτηση προκάλεσαν μετά την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας να ακυρώσει την επίδοση των 8.40μ. που σημείωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Τορούν της Πολωνίας.

Τότε ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Γιώργος Πομάσκι είχαν την ιδέα να βγάλουν τα παπούτσια σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία.

Η Νίκη Ξάνθου ανταποκρίθηκε άμεσα, αγόρασε τα παπούτσια και μέσω του ΣΕΓΑΣ το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πρώην πρωταθλήτρια, αλλά και από ελληνική εταιρεία τροφίμων, κατατέθηκαν σε λογαριασμό που υπέδειξε το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Και δικαιωματικά η Νίκη Ξάνθου παράλαβε τα παπούτσια διά χειρός Μίλτου Τεντόγλου, με τη Ροδότισσα πρωταθλήτρια κόσμου στο μήκος να γράφει σε σχετική ανάρτηση.

«Μίλτος Τεντόγλου!

Είναι τιμή μου που απέκτησα τα πολυσυζητημένα παπούτσια σου.

Η πρωτοβουλία σου αυτή δείχνει ότι εκτός απο τεράστιος αθλητής, είσαι και υπέροχος άνθρωπος!».

 

Τελευταία Νέα