Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε... ξύλο στις δηλώσεις του για να είναι όλοι υγιείς στους Μπακς: «Ταβάνι μας ο ουρανός» (vid)

Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε... ξύλο στις δηλώσεις του για να είναι όλοι υγιείς στους Μπακς: «Ταβάνι μας ο ουρανός» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ο Αντετοκούνμπο χτυπάει ξύλο για να υπάρχει υγεία στους Μπακς

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκλεψε την παράσταση χτυπώντας ξύλο για να είναι όλοι καλά στην ομάδα, ενώ στάθηκε και στο περιστατικό στο τέλος του αγώνα λέγοντας ότι «κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένειά μου ως αδυναμία».

Δεν ξέρουμε εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι προληπτικός. Σίγουρα όμως πιστεύει στην «κούφια ώρα» κάτι που αποδείχθηκε την ώρα των δηλώσεών του μετά τη νίκη των Μπακς επί των Κινγκς στο Σακραμέντο. Είναι χαρακτηριστικό ότι... χτύπησε ξύλο την ώρα που μιλούσε και έλεγε «παίξαμε όλοι μαζί χωρίς προβλήματα. Αν είμαστε υγιείς, το ταβάνι μας είναι ο ουρανός».

Όσο για το σκηνικό στο τέλος του ματς: «Εκτιμώ απίστευτα το γεγονός ότι με προσέχουν όλοι στην ομάδα και με υπερασπίζονται. Απλά δεν υπήρχε λόγος να νευριάσω εκείνη τη στιγμή, είχαμε το προβάδισμα με 8 πόντους, οπότε γιατί να το κάνω. Μπορεί κάποιες φορές να νευριάσω και να το δείξω στον αντίπαλο, κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν υπήρχε λόγος τώρα. Κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένειά μου ως αδυναμία».

Οι δηλώσεις του Γιάννη μετά το τέλος του αγώνα

Για το γεγονός ότι απουσίασε από τα τρία τελευταία ματς: «Προσέχω το σώμα μου κάθε μέρα σε καλή κατάσταση και κάνω ότι είναι αναγκαίο για να είμαι υγιής. Μου έλειψε το παιχνίδι επειδή ήμουν εκτός δράσης με Ορλάντο, Μπρούκλιν και Γκόλντεν Στέιτ. Τα παιδιά έπαιξαν καλά, αλλά μου έλειψε το ματς. Όμως έπρεπε να μείνω εκτός ώστε να επιστρέψω στο 100%. Θα κάνω ό,τι μου αναλογεί για να είναι σπουδαία η ομάδα».

Για το ματς με τους Κινγκς: «Προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου και το παιχνίδι ήρθε σε εμένα. Ήταν από τα ματς που βρέθηκα σε σωστές θέσεις, σκόραρα μέσα από το ζωγραφιστό ενώ όταν βρίσκω τον ρυθμό μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Να παίρνω τις σωστές αποφάσεις όταν οι αντίπαλοι προσπαθούν να με σταματήσουν.»

Για τη συνεργασία του με τον Κρις Μίντλετον: «Ήταν το πρώτο ματς που όλη η ομάδα ήταν υγιής. Ο Κρις κάνει το παιχνίδι εύκολο για εμένα και εγώ κάνω το παιχνίδι εύκολο για εκείνον. Και όταν βλέπουμε ότι αποκτάει ρυθμό του δίνουμε την μπάλα για να κάνει αυτό που ξέρει. Μου είχε λείψει να υπάρχουν οι τρεις καλύτεροι παίκτες μέσα στο παρκέ, ειδικά στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα. Και έχουμε δύο εξαιρετικούς χειριστές (Μίντλετον, Χόλιντεϊ) οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν για τους εαυτούς τους. Μας είχε λείψει αυτό.»

Για τη συνύπαρξη με Χόλιντεϊ και Μίντλετον: «Είναι πολύ ωραίο να είμαστε και οι τρεις στο παρκέ. Θα το πω ξανά. Αν είμαστε υγιείς, τότε ταβάνι μας είναι ο ουρανός» χτυπώντας εκείνη τη στιγμή και το... ξύλο που ήταν πίσω! «Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Νομίζω έχουμε την εμπειρία ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το σκηνικό με τον Λάιλς στο τέλος του ματς και την υπεράσπιση από τον Λόπεζ: «Εκτιμώ απίστευτα το γεγονός ότι με προσέχουν όλοι στην ομάδα και με υπερασπίζονται. Απλά δεν υπήρχε λόγος να νευριάσω εκείνη τη στιγμή, είχαμε το προβάδισμα με 8 πόντους, οπότε γιατί να το κάνω. Μπορεί κάποιες φορές να νευριάσω, αλλά δεν υπήρχε λόγος τώρα. Κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένειά μου ως αδυναμία».

 

NBA Τελευταία Νέα