Σακραμέντο Κινγκς - Μιλγουόκι Μπακς: Πιάστηκαν στα χέρια Λόπεζ και Λάιλς (vid)

Πιάστηκαν στα χέρια Λόπεζ και Λάιλς

bet365

«Άναψαν» για τα καλά τα αίματα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα Κινγκς-Μπακς καθώς οι Μπρουκ Λόπεζ και Τρέι Λάιλς... πιάστηκαν στα χέρια!

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν 15 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα στο Σακραμέντο μεταξύ των Κινγκς και των Μπακς.

Ενώ τα πάντα είχα κριθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απλά περίμενε να «μηδενίσει» το χρονόμετρο, ο Λάιλς του έκανε ένα αχρείαστο και (σχετικά) σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου ενώ στη συνέχεια έσπρωξε χωρίς λόγο τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Μπρουκ Λόπεζ μπήκε στη μέση θέλοντας να ζητήσει τον λόγο γι' αυτήν την ενέργεια του παίκτη των Κινγκς και ο Λάιλς τον έσπρωξε στο πρόσωπο. Αυτό ήταν! Ο παίκτης των Μπακς αντέδρασε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και το παρκέ να μετατραπεί σε... ρινγκ! Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση προκειμένου να τους χωρίσουν, ενώ όταν ηρέμησαν τα πνεύματα οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το ματς.

Δείτε τι έγινε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα