Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Παπαγιάννη, μέρος του προγράμματος ο Καββαδάς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Παπαγιάννη, μέρος του προγράμματος ο Καββαδάς

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και η επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι επίσημη. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Βασίλης Καββαδάς.

Ένα πρόβλημα λιγότερο και επίσημα για τον Γιώργο Βόβορα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (1/5) κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Βασίλης Καββαδάς ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ εκτός έμειναν για μία ακόμη ημέρα οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέιτον Σίβα μέχρι το τέλος της σεζόν. Το νέο απόκτημα των «πράσινων» αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και εκτός απρόοπτου θα κάνει ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 7 Μαΐου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα