Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας (vids)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας (vids)

bet365

Η πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη και η εξαιρετική εμφάνιση της Βασιλείας Καραχάλιου στα laser ξεχώρισαν από την σημερινές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά τα όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές στη σημερινή ημέρα:

Τένις - μονό γυναικών
Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) την Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς (Νο90) και θα αντιμετωπίσει αύριο την Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία για μια θέση στις "8".

Ιστιοπλοΐα - Laser
Η Βασιλεία Καραχάλιου είχε μια εξαιρετική δεύτερη ημέρα στα Laser Radial. Στην τρίτη ιστιοδρομία, η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε έκτη, ενώ αν και βρισκόταν αρκετά πίσω στην τέταρτη, κατάφερε να την κερδίσει! Ετσι, με 9 βαθμούς ποινής είναι πίσω μόνο από την Νορβηγίδα Φλεμ Χόεστ (7 βαθμοί ποινής) και ήδη έχει «χτίσει» διαφορά από την 4η θέση που βρίσκεται η Ιταλίδα Ζενάρο με 21 βαθμούς ποινής.

Ιστιοπλοΐα - RS:X ανδρών
Μετά και τις σημερινές έξι ιστιοδρομίες, ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι στην 13η θέση της γενικής κατάταξης και θα δώσει μάχη για να μπει στην κούρσα των μεταλλίων. Στην τέταρτη ιστιοδρομία που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, ο Κοκκαλάνης τα πήγε εξαιρετικά τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η επόμενη ιστιοδρομία δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει και να την διαγράψει από τον πίνακα (κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να διαγράψει από τα αποτελέσματά του μία ιστιοδρομία ώστε να μην επηρεάσει την θέση του στην γενική κατάταξη), ενώ στην έκτη και τελευταία για σήμερα τερμάτισε δέκατος.

Ιστιοπλοΐα - RS:X γυναικών
Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα για την Κατερίνα Διβάρη μετά την δεύτερη ημέρα στις κούρσες των RSX στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας στις σημερινές τρεις ιστιοδρομίες, κατετάγη δύο φορές 20η και μία 23η, διαγράφοντας την τελευταία. Ετσι, στα μισά του αγώνα βρίσκεται στην 21η θέση της γενικής κατάταξης με 97 βαθμούς ποινής.

Σκοποβολή - σκητ ανδρών
Ο Νίκος Μαυρομμάτης στην δεύτερη ημέρα των προκριματικών είχε καλύτερη παρουσία, ωστόσο έμεινε στην 20η θέση και εκτός συνέχειας. Με σκορ 24 και 25 στα τελευταία δύο σκέλη, έκανε συνολικό σκορ 119, αλλά δεν έφτασε τους 122 που θα του έδιναν την ευκαιρία να διεκδικήσει σε μπαράζ την είσοδο στον τελικό και ολοκλήρωσε στην 20η θέση ανάμεσα σε 30 συμμετοχές.

Ξιφασκία - σπάθη γυναικών
Θύμα έκπληξης έπεσε η Δώρα Γκουντούρα (ανήκει στην Team Future της bwin) στην σπάθη των γυναικών καθώς έπεσε ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Γιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα. Η Ελληνίδα ξιφομάχος μπήκε ως το φαβορί στον αγώνα, αλλά η αντίπαλός της έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, παίζοντας κάθε πόντο επιθετικά από το πρώτο δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση με σκορ 15-8.

Κολύμβηση - 100μ. ύπτιο ανδρών
Ο Απόστολος Χρήστου έκανε καλή εμφάνιση στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα του τελικού. Στον πρώτο ημιτελικό ξεκίνησε πολύ δυνατά και γύρισε μάλιστα πρώτος στο 50αρι, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και τερμάτισε πέμπτος με χρόνο 53.41. Ετσι ο Χρήστου κατετάγη 12ος στο σύνολο.

Ορεινή Ποδηλασία
Ο Περικλής Ηλίας, που μετά από… διαμάχη με την ομοσπονδία του και παρέμβαση της ΕΟΕ, πήρε την πρόκριση μέσω του πανελληνίου πρωταθλήματος, έμεινε στην 35η και τελευταία θέση μαζί με τον Κινέζο Ζανγκ, 3 στροφές πίσω από τον νικητή, τον Βρετανό Πίντκοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

 

Τελευταία Νέα