Σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου, τρομερή εμφάνιση στα laser radial!

Κώστας Ευθυμιάδης
Σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου, τρομερή εμφάνιση στα laser radial!

bet365

Με μία νίκη και μία έκτη θέση η Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης στα Lasar Radial μετά την δεύτερη ημέρα.

Σε τροχιά για ένα μετάλλιο βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου στην ιστιοπλοΐα!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια εξαιρετική δεύτερη ημέρα στα laser radial η οποία μετά από 4 κούρσες την φέρνει στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης!

Στην τρίτη ιστιοδρομία η Καραχάλιου τερμάτισε έκτη, ενώ αν και βρισκόταν αρκετά πίσω στην τέταρτη, κατάφερε να την κερδίσει! Ετσι, με 9 βαθμούς είναι πίσω μόνο από την Νορβηγίδα Φλεμ Χόεστ (7 βαθμοί) και ήδη έχει «χτίσει» διαφορά από την 4η θέση που βρίσκεται η Ιταλίδα Ζενάρο με 21 βαθμούς.

Αποτελεσματα

Απομένουν άλλες έξι ιστιοδρομίες και η κούρσα μεταλλίου, με την Καραχάλιου πλέον να έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο καθώς μετρά μια πρώτη, μία δεύτερη και μία έκτη θέση σε 4 κούρσες, ενώ έχει διαγράψει μία στην οποία τερμάτισε 19η.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.