Σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου, τρομερή εμφάνιση στα laser radial!

Κώστας Ευθυμιάδης
Σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου, τρομερή εμφάνιση στα laser radial!

bet365

Με μία νίκη και μία έκτη θέση η Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης στα Lasar Radial μετά την δεύτερη ημέρα.

Σε τροχιά για ένα μετάλλιο βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου στην ιστιοπλοΐα!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια εξαιρετική δεύτερη ημέρα στα laser radial η οποία μετά από 4 κούρσες την φέρνει στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης!

Στην τρίτη ιστιοδρομία η Καραχάλιου τερμάτισε έκτη, ενώ αν και βρισκόταν αρκετά πίσω στην τέταρτη, κατάφερε να την κερδίσει! Ετσι, με 9 βαθμούς είναι πίσω μόνο από την Νορβηγίδα Φλεμ Χόεστ (7 βαθμοί) και ήδη έχει «χτίσει» διαφορά από την 4η θέση που βρίσκεται η Ιταλίδα Ζενάρο με 21 βαθμούς.

Αποτελεσματα

Απομένουν άλλες έξι ιστιοδρομίες και η κούρσα μεταλλίου, με την Καραχάλιου πλέον να έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο καθώς μετρά μια πρώτη, μία δεύτερη και μία έκτη θέση σε 4 κούρσες, ενώ έχει διαγράψει μία στην οποία τερμάτισε 19η.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα