Στην 13η θέση ο Κοκκαλάνης μετά από 6 κούρσες

Κώστας Ευθυμιάδης
Στην 13η θέση ο Κοκκαλάνης μετά από 6 κούρσες

bet365

Θετική η παρουσία του Βύρωνα Κοκκαλάνη στην δεύτερη ημέρα των RS:X στο Τόκιο.

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RS:X των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά και τις σημερινές έξι ιστιοδρομίες, ο Ελληνας πρωταθλητής είναι στην 13η θέση της γενικής κατάταξης και θα δώσει μάχη για να μπει στην κούρσα των μεταλλίων.
Στην τέταρτη ιστιοδρομία που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, ο Κοκκαλάνης τα πήγε εξαιρετικά τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η επόμενη ιστιοδρομία δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει και να την διαγράψει από τον πίνακα (κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να διαγράψει από τα αποτελέσματά του μία ιστιοδρομία ώστε να μην επηρεάσει την θέση του στην γενική κατάταξη), ενώ στην έκτη και τελευταία για σήμερα τερμάτισε δέκατος.

Ετσι, μετά το πέρας της δεύτερης ημέρας βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με 50 βαθμούς και θα δώσει μάχη για να μπει στην κούρσα μεταλλίων την τελευταία ημέρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.