Πάτησε Αθήνα ο Στάνκοβιτς για την ΑΕΚ

Πάτησε Αθήνα ο Στάνκοβιτς για την ΑΕΚ

Πάτησε Αθήνα ο Στάνκοβιτς για την ΑΕΚ

bet365

 Στην Αθήνα, έφτασε υπό άκρα μυστικότητα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, με την ΑΕΚ.

Η συμφωνία της ΑΕΚ και με τον 28χρονο πορτιέρε, επισημοποιήθηκε σήμερα (31/05) και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Στάνκοβιτς να βάλει την υπογραφή του με την Ένωση.

Ο Στάνκοβιτς έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» εκεί όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για να τον συνοδεύσουν στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο έμπειρος κίπερ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια, με συνολικό ύψος αποδοχών τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους τίτλων και ομίλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ το κόστος αγοράς είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Με αυτή την κίνηση η Ένωση θωρακίζει την εστία της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ένα γκολκίπερ υψηλού επιπέδου και δείχνει τις προθέσεις της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα