Συμφωνία ΑΕΚ-Σάλτσμπουργκ για Στάνκοβιτς

Συμφωνία ΑΕΚ-Σάλτσμπουργκ για Στάνκοβιτς

Συμφωνία ΑΕΚ-Σάλτσμπουργκ για Στάνκοβιτς

bet365

Η Σάλτσμπουργκ αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς προβάρει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Νωρίτερα διαβάσατε ότι ο πορτιέρε της πρωταθλήτρια Αυστρίας, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, έχοντας αγωνιστεί μαζί της στους ομίλους του Champions και του Europa League, είναι ο εκλεκτός για τον «άσσο».

ΑΕΚ και Σάλτσμπουργκ ήταν σε διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα και το μεσημέρι της Δευτέρας (31/05) φαίνεται ότι κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Αυστριακού γκολκίπερ στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο Στάνκοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια, με συνολικό ύψος αποδοχών τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους τίτλων και ομίλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ το κόστος αγοράς είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα, η συμφωνία αναφέρει ότι αν η ΑΕΚ στην επόμενη τετραετία συμμετάσχει σε όμιλο Champions League, τότε θα κληθεί να πληρώσει την Αυστριακή ομάδα ένα ποσό που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

Με αυτή την κίνηση η Ένωση θωρακίζει την εστία της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ένα γκολκίπερ υψηλού επιπέδου και δείχνει τις προθέσεις της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Στάνκοβιτς, ο ύψους 1,86 κίπερ, έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα με τη Σάλτσμπουργκ, ενώ φέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος με 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα