Νέα επιτροπή διοίκησης, ίδιος ο πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού

Newsroom
ολυμπιακο χωριο

bet365

Νέα επιτροπή διοίκησης συστάθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού, έπειτα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού, υποδέχθηκε το 2024 με νέα Επιτροπή Διοίκησης, η οποία συστάθηκε μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Πρόεδρος παραμένει ο Πέτρος Γαλάνης, που ανανέωσε τη θητεία του.

Η σύνθεση της νέας Επιτροπής Διοίκησης είναι η εξής:
Πρόεδρος: Γαλάνης Πέτρος του Παρασκευά με αναπληρωτή τον Δεσύπρη Αργύριο του Ματθαίου
Αντιπρόεδρος: Βασσάλου Ευαγγελία του Δημητρίου, με αναπληρωτή τον Νομικό Νικόλαο του Μιχαήλ,
Γραμματέας: Σολάρης Αντώνης Χρύσανθος του Ιωσήφ με αναπληρώτρια την Μωραϊτίδου Ευαγγελία του Δημητρίου.
Ταμίας: Ρίζου Ευαγγελία του Νικολάου με αναπληρωτή τον Γιαννάκη Γεώργιο του Αποστόλου.
Έφορος: Μακρής Σπυρίδων του Θεοδώρου με αναπληρώτρια την Σιδέρη Ζωή Μελπομένη του Διονυσίου.
Μέλος: Κατάρας Ευάγγελος του Γεωργίου με αναπληρωτή τον Γαλανό Μάριο του Μιχαήλ.
Μέλος: Κριμητζά Πολυξένη του Αντωνίου με αναπληρωτή τον Κατσάνη Νικόλαο του Ιωάννη.

Σε κοινή τους δήλωση τα μέλη της νέας Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΠΚΟΧ αναφέρουν: «Ο ορισμός μας, στην Επιτροπή Διοίκησης, ενός ιστορικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, μας γεμίζει ευθύνη καθώς καλούμαστε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο των προκατόχων μας, αλλά και προσμονή για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.
Ευχαριστούμε τον Υπουργό Αθλητισμού κο Γιάννη Βρούτση για την εμπιστοσύνη του. Η δέσμευση μας στους στόχους που έχει θέσει η πολιτική ηγεσία και στο τρίπτυχο "Ασφάλεια, Προσβασιμότητα, Αναβάθμιση" των εγκαταστάσεων, είναι δεδομένη.
Σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους του φορέα μας και με απόλυτη διαφάνεια θα εργαστούμε προς όφελος της Αθλητικής οικογένειας, του μαζικού και σχολικού Αθλητισμού.
Το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, της νέας εποχής, θα γίνει σημείο αναφοράς και θα πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας».

 

Τελευταία Νέα