Ο Χαρδαλιάς σε γκαλά γνωριμίας με δόξες των σπορ, δεσμεύτηκε για μαζικό αθλητισμό

Κώστας Ευθυμιάδης
O Χαρδαλιάς με παλιές δόξες του μπάσκετ

bet365

Δέσμευση για τον μαζικό αθλητισμό στο λεκανοπέδιο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά σε αθλητικό γκαλά που έγινε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Την προσωπική του δέσμευση, αλλά και των συνεργατών του, σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού, για την επίλυση των προβλημάτων και των παθογενειών του αθλητισμού, για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητικού κινήματος, στην Περιφέρεια Αττικής, προς όφελος της νεολαίας και κάθε πολίτη του λεκανοπεδίου, εντός του γενικού πλαισίου άσκησης μέσω του μαζικού αθλητισμού, εξέφρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ήταν παρών στο αθλητικό γκαλά «Ο Αθλητισμός μας Ενώνει», που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/10), στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

«Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια. Εφόσον οι πολίτες της Αττικής μάς εμπιστευθούν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέλω να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση. Από την επόμενη κιόλας ημέρα θα αρχίσουν οι συναντήσεις με τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία και τους συλλόγους, για να ακούσουμε τα προβλήματα, τα αιτήματα, τις προσδοκίες τους για τον αθλητισμό και να δώσουμε λύσεις από την 1η Ιανουαρίου 2024 που θα πιάσουμε επίσημα δουλειά στην Περιφέρεια» υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, περιστοιχισμένος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του «Αττική Μπροστά», λαμπερά πρόσωπα από τον κόσμο των σπορ, που στην αθλητική διαδρομή τους δόξασαν διεθνώς την Ελλάδα, με μεγάλες διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο διοργανώσεων.

Ο Χαρδαλιάς μιλά στους αθλητές

Ο κ. Χαρδαλιάς, σε μια συνάντηση γνωριμίας με ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών media - σε ένα ιστορικό αθλητικό τοπόσημο, στο «σπίτι» του Ν.Ο.Β., στο Λαιμό Βουλιαγμένης - ανέπτυξε το σχέδιο του «για μια Περιφέρεια Πολιτισμού και Αθλητισμού», όπως δήλωσε, χαρακτηρίζοντας το προσωπικό του στοίχημα, καθώς έχει υπηρετήσει ενεργά και ως πρώην αθλητής χάντμπολ, αλλά και ως Δήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού όταν αυτή κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Στο γκαλά αθλητισμού παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μέλη και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι Πρόεδροι και τα μέλη της Παραολυμπιακής Επιτροπής, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, αλλά και της Ένωσης των Ελλήνων Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Πρόεδροι Ομοσπονδιών αθλημάτων, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, βετεράνοι αθλητές, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. σωματείων, συλλόγων, αθλητικών φορέων και δημοσιογράφοι-αθλητικοί συντάκτες.

Χαρδαλιάς και Μαυρωτάς με ανθρώπους του πόλο

 

Τελευταία Νέα