Μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση στο TROMARAS Strength Challenge II (vid)

Newsroom
Μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση στο TROMARAS Strength Challenge II (vid)

bet365

Η απόλυτη διοργάνωση δύναμης πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας, στις 3 Απριλίου του 2022.

Το TROMARAS Strength Challenge II έκανε τα λόγια του πράξεις. Η απόλυτη διοργάνωση δύναμης πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας, στις 3 Απριλίου 2022. Οι θεατές προσήλθαν με είσοδο 2€, ποσό που πήγε εξολοκλήρου στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού». Μάλιστα γέμισαν τον χώρο διεξαγωγής του event που χωρούσε 200 άτομα.

Έτσι, είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν τα αθλήματα powerlifting, strongman και armlifting. Η διοργάνωση μετά την πρώτη της πετυχημένη παρουσία τον Φεβρουάριο του 2018, «ήρθε» πιο δυνατή, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του παλαιστή μασίστα Γιώργου Τρομάρα, ο οποίος απεβίωσε στις 24 Ιανουαρίου 2022. Τη διοργάνωση τίμησαν αθλητές από όλες τις «γωνιές» της χώρας ενώ οι επιδόσεις που σημειώθηκαν ήταν αξιοσημείωτες για τα ελληνικά δεδομένα. Guest αθλητής της ημέρας ήταν ο Τάσος Τριανταφύλλου, μέλος της ελληνικής αποστολής της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του
Πεκίνου, ο οποίος άφησε άπαντες με ανοιχτό το στόμα, κάνοντας 380 κιλά με κάθισμα.

ΤΡ

Ο Τάσος έχει το δυνατότερο κάθισμα στην Ελλάδα, με επίδοση 400 κιλά! Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο παραολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών σε πάγκο, Κώστας Δήμου, οι παλαίμαχοι διεθνείς παλαιστές, Γιώργος Γκουλιόβας και Βαγγέλης Τσιντουκίδης και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. Μετά από 3,5 χρόνια αποχής από το αγωνιστικό πλατό, έκανε την εμφάνιση του ο διεθνής αθλητής Δημήτρης Ράλλης, ο οποίος διαγωνίστηκε στο άθλημα strongman και αναδείχθηκε TROMARAS STRONGMAN CHAMPION, με επιδόσεις που δεν είχαν προηγούμενο.

Ο Ράλλης είχε τραβήξει με σχοινί το 2019 ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737, στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αξιοσημείωτη ήταν η πρώτη εμφάνιση στο άθλημα του strongman του θεσσαλονικιού αθλητή, Τάσο Τερσενίδη, όπως και των Αντωνιάδη, Λυμπέρη και Μαργαρίτη. TROMARAS MR POWERLIFTER αναδείχθηκε ο αναδυόμενος αθλητής Μιχάλης Φώτης με ένα εντυπωσιακό σύνολο 717,5 κιλών. Αξιοσημείωτη ήταν η επίδοση του Ξιάρχου, ο οποίος έκαναν τη μπάρα να «κλάψει» στις άρσεις θανάτου με τα 300+ κιλά στην μπάρα και αναδείχθηκε TROMARA MR DEADLIFTER.

ΤΡ2

Ακόμα, ο bench press freak Παύλος Παντελάκης αναδείχθηκε TROMARAS MR BENCH PRESSER με βαθμολογία 113 της κλίμακας Wilks. Ξεχώρισαν και οι αθλητές Μητρόπουλος, Κακαλέτρης, Αμφιλόχιος, Σκαραμαγκάς και Σπυρόπουλος, οι οποίοι σημείωσαν από τα μεγαλύτερα σύνολα του αγώνα powerlifting. Στις γυναίκες, TROMARAS MS. POWERLIFTER αναδείχθηκε η πρωτοεμφανιζόμενη στο άθλημα του powerlifting, Κατερίνα Μοστράτου, ενώ οι διεθνείς αθλήτριες Μαίρη Τσίμπη και Σοφία Ανδρεΐκου αναδείχθηκαν TROMARAS MS. BENCH PRESSER και TROMARAS MS. DEADLIFTER, αντίστοιχα. Στο άθλημα του armlifting, ο κερκυραίος αθλητής Λεωνίδας Καραγκούνης αναδείχθηκε TROMARAS MONSTER GRIP, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή τόσων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές, Κώστας Τρομάρας, Νάσος Λιούρας και Μανόλης Μάριζας ευχαρίστησαν άπαντες για τον ρόλο που κατείχαν και ολοκληρώθηκε επιτυχώς αυτή η ημέρα. Μάλιστα, ο Κώστας Τρομάρας δεσμεύτηκε ότι θα γίνει μια διοργάνωση θεσμός, η οποία θα προσελκύσει και αθλητές του εξωτερικού. Το επόμενο ραντεβού για το TROMARAS Strength CHALLENGE III είναι για τον Μάϊο του 2023.

 

Τελευταία Νέα