Super Bowl: Half Time Show ηλικίας… 286 ετών και αξίας 1 δισεκατομμυρίου!

Κώστας Ευθυμιάδης
Super Bowl: Half Time Show ηλικίας… 286 ετών και αξίας 1 δισεκατομμυρίου!

bet365

Eminem, Dr Dre, Mary Blige, Snoop Dogg, 50 Cent και Κέντρικ Λαμάρ έγιναν το… γηραιότερο γκρουπ τραγουδιστών που συμμετείχε στο σόου του Super Bowl.

Οσοι μεγάλωσαν μουσικά με την δεκαετία του ‘00, σίγουρα θα λάτρεψαν το Half Time Show στο Super Bowl.

Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Eminem, Κέντρικ Λαμάρ και 50 Cent θύμισαν στο Λος Αντζελες τι θα πει ραπ, σε μία μίνι συναυλία η οποία είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στην ιστορία.
Οι 6 performer, αν βάλεις τις ηλικίες τους αθροιστικά, φτάνουν τα… 286 χρόνια, δηλαδή μέσο όρο 47.6 χρονών.

Ομως και το άθροισμα της περιουσίας τους… ζαλίζει καθώς φτάνει σχεδόν το 1 δισ. δολάρια…

Οι ηλικίες των performer στο Super Bowl

Ο γηραιότερος όλων στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl είναι ο Dr Dre. Στα 56 του χρόνια ωστόσο συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ επί σκηνής, όπως έκανε και τα ξημερώματα.
Δεν ήταν ο μόνος 50αρης όμως. Η Mary Blige είναι 51 ετών, ενώ ο Snoop Dogg 50.

Στα δεύτερα… ήντα φτάνει και ο Eminem που είναι 49, ενώ στα 46 του χρόνια βαδίζει ήδη ο 50 Cent. Ο… βενιαμίν της παρέας ήταν ο Κέντρικ Λαμάρ που είναι ακόμη στα 34 του χρόνια.

Περιουσίες που ζαλίζουν

Αν βάλει κανείς κάτω τα χρήματα που έχουν βγάλει οι έξι τραγουδιστές, θα χάσει τα αυγά και τα καλάθια… Σχεδόν 1 δισ. (για την ακρίβεια 983 εκατ. δολάρια) φτάνει η περιουσία τους και να φανταστεί κανείς ότι ένας από αυτούς, ο 50 Cent έχει δηλώσει χρεοκοπία στο παρελθόν και τώρα η περιουσία του ανέρχεται στα 50 εκατ. δολάρια.

Ο Dr Dre είναι ο πλουσιότερος όχι μόνο μέσω του τραγουδιού, αλλά και από άλλες δραστηριότητες όπως ακίνητα, αλλά και η εταιρία του με ακουστικά, με την περιουσία του να φτάνει τα 458 εκατ. δολάρια. Πριν πάρει διαζύγιο, το πορτοφόλι του έφτανε τα 800 εκατ. δολάρια.

Δεύτερος ακολουθεί ο Eminem ο οποίος εκτιμάται ότι η περιουσία του ανέρχεται τα 230 εκατ. δολάρια, ενώ ακολουθεί ο Snoop Dogg με 150 εκατ.

Ο Κέντρικ Λαμάρ και η Mary Blige έχουν 75 εκατ. και 20 εκατ. αντίστοιχα.

 

Τελευταία Νέα