NFL: Οι Ραμς αποκαθήλωσαν τους Μπακανίρς του Τομ Μπρέιντι (vid)

Newsroom
NFL: Οι Ραμς αποκαθήλωσαν τους Μπακανίρς του Τομ Μπρέιντι (vid)

bet365

Λος Αντζελες Ραμς και Κανσας Σίτι Τσιφς στους τελικούς των περιφερειών.

Οι πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Μπακανίρς δεν θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο NFL. Οι Λος Αντζελες Ραμς τους άφησαν εκτός τελικού περιφέρειας, επικρατώντας μέσα στη Φλόριντα με 30-27.

Οι Ραμς λίγο έλειψε να τα κάνουν… θάλασσα καθώς σπατάλησαν διαφορά 3,5 touchdown (27-3) την οποία είχαν μέχρι και 3 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι περσινοί πρωταθλητές με ένα field goal και τρία touchdown (το ένα 55 γιαρδών από ασίστ του Μπρέιντι) ισοφάρισαν 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, όμως οι Ραμς στην τελευταία κατοχή κατάφεραν να φτάσουν στην πλευρά των Μπακς και να ευστοχήσουν σε field goal σε νεκρό χρόνο με τον Γκέι.

Στον τελικό της περιφέρειας θα αντιμετωπίσουν το Σαν Φρανσίσκο.

Ανατροπή και πρόκριση στην παράταση το Κάνσας

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Κάνσας Σίτι Τσιφς πέτυχαν έναν άθλο κερδίζοντας στην παράταση το Μπάφαλο με 42-36. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, όμως οι Μπιλς κατάφεραν να προηγηθούν με 36-33 χάρη σε ένα field goal του Ντέιβις 13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο χρόνος αυτός υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι αρκετός για να αλλάξει το ματς. Ο Πάτρικ Μαχόμς όμως έκανε το θαύμα του. Πρόλαβε και έβγαλε δύο πάσες 19 και 25 γιάρδες, φέρνοντας σε θέση field goal την ομάδα του. Σε νεκρό χρόνο ο Μπάτκερ σκόραρε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο Μαχόμς με άλλη μία πάσα στον Κέλσι, έδωσε το touchdown που έστειλε τους Τσιφς στον τελικό της περιφέρειάς τους κόντρα στο Σινσινάτι.

 

Τελευταία Νέα