Η συγκινητική αγκαλιά του 9χρονου Στέλιου Κερασίδη στον 90χρονο Στέλιο Πρασσά, που τερμάτισε στον Μαραθώνιο! (vid)

Η συγκινητική αγκαλιά του 9χρονου Στέλιου Κερασίδη στον 90χρονο Στέλιο Πρασσά, που τερμάτισε στον Μαραθώνιο! (vid)

bet365

Το παιδί-θαύμα της μουσικής, ο 9χρονος Στέλιος Κερασίδης συνάντησε τον συνονόματο και κατά 81 χρόνια μεγαλύτερο, Στέλιο Πρασσά, ο οποίος στα 90 του τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, χαρίζοντας μια συγκινητική στιγμή μέσω Instagram.

Το χάσμα γενεών δεν είναι τίποτα μπροστά στη δύναμη της θέλησης. Το πάθος δεν γνωρίζει ηλικιακά κριτήρια. Δύο συνονόματοι άνθρωποι που τους χωρίζουν 81 έτη, ενώθηκαν με την πιο τρυφερή, την πιο συγκινητική αγκαλιά, αφού πρώτα είχαν αποδείξει στο πανελλήνιο πως τα πάντα είναι δυνατά. Είτε στα μικράτα σου, είτε στα ενενήντα σου χρόνια. Ο Στέλιος Κερασίδης, ο 9χρονος συνθέτης, πιανίστας και «παιδί-θαύμα» της μουσικής που εμπνέει με το σπάνιο ταλέντο του, συνάντησε τον 90χρονο, κύριο Στέλιο Πρασσά, ο οποίος ενέπνευσε με το μεγαλείο ψυχής κι αντοχής του στον Μαραθώνιο της Αθήνας, όντας ο γηραιότερος που κατάφερε να τερματίσει, για την πιο τρυφερή αγκαλιά, για ένα βίντεο με συμβολισμούς που δύσκολα περιγράφονται με λόγια.

«Στέλιος Πρασσάς. Στέλιος Κερασίδης. 90 ετών ο ένας. 9 ο άλλος. Από το Καλλιμάρμαρο στο Ηρώδειο ένας δρόμος. ΙΔΙΟ όνομα. ΙΔΙΑ καρδιά. ΙΔΙΑ θέληση…»

Δείτε το υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από τον λογαριασμό του Στέλιου Κερασίδη στο Instagram:

 

Τελευταία Νέα