Καπράλος: «Θα δούμε άμεσα το θέμα με τις υποτροφίες»

Κώστας Ευθυμιάδης
Καπράλος: «Θα δούμε άμεσα το θέμα με τις υποτροφίες»

bet365

Ο Σπύρος Καπράλος τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει από αθλητές στο θέμα των υποτροφιών και τόνισε πως θα λυθεί η παρεξήγηση.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, σε δηλώσεις του τόνισε πως άμεσα θα δοθεί λύση στο θέμα των υποτροφιών, για το οποίο έχουν ξεσπάσει διαμαρτυρίες από την πλευρά των αθλητών.

Ο κ. Καπράλος, στην διάρκεια της παρουσίας του στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, τόνισε ότι η ΕΟΕ θα συζητήσει άμεσα για το θέμα που έχει προκύψει, καθώς οι αθλητές διαμαρτύρονται για ηλικιακές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Θα το δούμε άμεσα το θέμα. Τους θέλουμε όλους κοντά μας. Γι’ αυτό η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έρχεται πάντα επιπρόσθετα να δει ζητήματα που προέκυψαν σε περίπτωση που αθλητές έχουν αδικηθεί. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν πρωτίστως οι αθλητές της νέας γενιάς, με στόχο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, αλλά και όσους έχουν οικονομικά προβλήματα» είπε αρχικά ο κ. Καπράλος και πρόσθεσε πως στην περίπτωση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, θα γίνει ρύθμιση.

«Για την Αντιγόνη θα γίνει ρύθμιση του θέματος και θα δούμε και το θέμα με την Νικόλ Κυριακοπούλου. Με την Κατερίνα (Στεφανίδη), όπως και με την Άννα Κορακάκη (είναι στη λίστα) μιλήσαμε και τους επισημάναμε και έδειξαν να το κατανοούν, πως η απόφαση της ΕΟΕ είναι να βοηθηθούν κυρίως, οι οικονομικά πιο αδύναμοι αθλητές».

 

Τελευταία Νέα