Και η Κυριακοπούλου κατά ΕΟΕ για την απόφαση με τις υποτροφίες

Κώστας Ευθυμιάδης
Και η Κυριακοπούλου κατά ΕΟΕ για την απόφαση με τις υποτροφίες

bet365

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με ένα ποστάρισμα έκανε κριτική στην ΕΟΕ για την απόφασή της να μείνουν εκτός λίστας αθλητές άνω των 30 ετών.

Η απόφαση της ΕΟΕ να μοιράσει τις υποτροφίες της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης σε αθλητές έως 30 ετών (με εξαίρεση όσους πήραν μετάλλιο στο Τόκιο) έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στους αθλητές.

Πρώτη έκανε κριτική η Κατερίνα Στεφανίδη, που βγήκε και στήριξε αμέσως τους αθλητές (η ίδια δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ούτως ή άλλως για να μπει στην λίστα, αλλά βγήκε να μιλήσει για τους υπόλοιπους αθλητές), με την κριτική να συνεχίζεται και από άλλους συναθλητές της, κυρίως του στίβου.

Τελευταία ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία μαζί με την βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι από τις μεγαλύτερες αδικημένες της απόφασης της ΕΟΕ.

Αν και ήταν στην 8αδα των αγωνισμάτων τους, η ΕΟΕ δίνει υποτροφία σε αθλητές/τριες που μπήκαν ως και την 9η θέση, αλλά εφ’ όσον είναι έως 30 ετών.

Αυτό έφερε την αντίδραση της 34χρονης επικοντίστριας, η οποία τόνισε στα σόσιαλ:

«Η ηλικία δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. Αντίθετα, η επιτυχία στον αθλητισμό είναι επίτευγμα. Η δε επιμονή και το πάθος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, όταν ήδη φτάνεις ψηλά, πρέπει να προκαλεί σεβασμό, αντί "φωτογραφικά" να σε αποκλείουν από στήριξη και ανταμοιβή που δικαιούσαι».


 

Τελευταία Νέα