Αφγανιστάν - Γυναίκες: Τέλος τα αθλήματα...

Newsroom
Αφγανιστάν - Γυναίκες: Τέλος τα αθλήματα...

bet365

Οι Ταλιμπάν λένε... τέλος τα αθλήματα για τις γυναίκες, μιας και δεν τα θεωρούν κατάλληλα, αλλά και απαραίτητα. Εντονη ανησυχία στη Δύση...

Οι πρώτες κινήσεις των Ταλιμπάν σοκάρουν και οι γυναίκες της χώρας είναι στο στόχαστρο. Το νέο καθεστώς στο Αφγανιστάν προκαλεί φόβο, θλίψη και η Δύση παρακολουθεί με ανησυχία τα όσα συμβαίνουν. Ειδικότερα, οι γυναίκες δεν θα έχουν καμία ελπίδα με τους Ταλιμπάν στην κυβέρνηση να ασχοληθούν με τα αθλήματα.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της Αυστραλίας, ο αναπληρωτής επικεφαλής της πολιτιστικής επιτροπής των Ταλιμπάν Αχμαντουλάχ Βασίχ τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα επιτρέπεται στις γυναίκες να παίζουν κρίκετ επειδή δεν είναι απαραίτητο οι γυναίκες να παίζουν κρίκετ.

Το Ισλάμ και το Αφγανιστάν δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να παίζουν κρίκετ ή να κάνουν αθλήματα που εκτίθενται. Θα υπάρχουν φωτογραφίες, video και θα είναι συνέχεια εκτεθειμένες». Στη νέα κυβέρνηση των Ταλιμπάν δεν θα υπάρχουν γυναίκες, παρά τις διακηρύξεις περί δημιουργίας ενός σχήματος χωρίς αποκλεισμούς...

Η Ομοσπονδία κρίκετ στο Αφγανιστάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την τύχη του γυναικείου κρίκετ, ωστόσο το πρόγραμμα της σεζόν έχει... ανασταλεί.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED