Οδηγός Επιβίωσης για ένα καλοκαίρι γεμάτο αθλητισμό: H τηλεόραση

Οδηγός Επιβίωσης για ένα καλοκαίρι γεμάτο αθλητισμό: H τηλεόραση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Samsung Neo QLED, η οποία θα φέρει όλα τα αγωνίσματα στο σαλόνι σου.

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο αθλητισμό. Αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται σχεδόν καθημερινά σε ατομικά και ομαδικά σπορ με στόχο τη διάκριση. Σε πισίνες, γήπεδα, στάδια και λοιπούς αθλητικούς χώρους δίνουν το 100% των δυνάμεων τους για να φτάσουν στην κορυφή. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να απολαύσουμε στο μέγιστο τις προσπάθειές τους είναι να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να ανάψουμε την Samsung Neo QLED που θα κάνει κάθε αθλητική στιγμή τόσο ζωντανή λες και βρισκόμαστε εκεί.

......

Ποια, όμως, είναι τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης τηλεόρασης που καθιστούν απαραίτητη, αυτές τις μέρες, την παρουσία της στα σπίτια των απανταχού φίλων του αθλητισμού; Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

1. Εντυπωσιακή 8K εικόνα ενισχυμένη από upscale με τεχνητή νοημοσύνη

Οι κολυμβητές έχουν πάρει τις θέσεις του στους βατήρες, στην πισίνα επικρατεί η απόλυτη σιωπή, ώσπου δίνεται η έναρξη του αγώνα και οι αθλητές βουτούν στο νερό. Κάπου εκεί βρίσκεσαι και εσύ και βιώνεις τον παλμό του αγώνα χάρη στο Neo Quantum Processor 8K.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία 8K AI Upscaling που αξιοποιεί δεδομένα που παράγονται από 16 νευρωνικά δίκτυα για να παράγουν μια ανάλυση επιπέδου 8K, κάτι το οποίο όμως εξαρτάται ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής (το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση PC και σε λειτουργία Game Mode). Θα έχεις δηλαδή καλύτερη εικόνα ακόμα και από αυτή του καναλιού που μεταδίδει τους αγώνες.

2. Εξαιρετικός έλεγχος φωτισμού

Μόλις ξεκινήσει ένας αγώνας που διεξάγεται βράδυ σβήσε τα φώτα του σαλονιού. Το σπίτι σου θα μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό στάδιο, έτοιμο να φιλοξενήσει το υπερθέαμα που θα προβληθεί στη Samsung Neo QLED.

Η Quantum Matrix Technology Pro προσφέρει μαζική μείωση του picture-blooming με ακριβή απόδοση στα έντονα μαύρα χρώματα και ενίσχυση της λεπτομέρειας του φωτισμού χάρη στα πρωτοποριακά μικροσκοπικά Quantum Mini LED. Μην σου κάνει εντύπωση αν στο τέλος του αγώνα σηκωθείς αυθόρμητα και χειροκροτήσεις τους συμμετέχοντες και την οθόνη λες και βλέπεις από κοντά μια καλοδουλεμένη παράσταση. Το έχουμε πάθει και εμείς.

......

3. Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος

Κάποια ομάδα φοράει κατακόκκινη φανέλα, κάποια μπορντό και κάποια τρίτη βαθύ πορτοκαλί; Κανένα πρόβλημα. Η τεχνολογία Quantom Dot των Samsung Neo QLED σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις μέχρι ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος και να μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορές όπως οι παραπάνω.

Τα νανοσωματίδια της τεχνολογίας Quantum Dot σού επιτρέπουν να δεις τον όγκο χρώματος 100% σε όλους τους αγώνες (o όγκος χρώματος 100% έχει μετρηθεί στο Movie Mode και χρωματικό πρότυπο ψηφιακού σινεμά DCI-P3, με πιστοποίηση από τη VDE). Ακόμα και σε αθλήματα που διεξάγονται νωρίς με πάρα πολύ ήλιο και κατ’ επέκταση πάρα πολύ φως.

4. Η λεπτομέρεια δεν χάνεται, όποια και αν είναι η φωτεινότητα

Κατά τη διάρκεια των αθλητικών διοργανώσεων που θα παρακολουθείς είναι σίγουρο πως θα προκύψουν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις σε ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ. Φάσεις που ακόμα και με VAR θα χρειάζονται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το τι έγινε στην πραγματικότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλεις να έχεις μια ευκρινή εικόνα. Ακόμα κι αν πάνω στην μπάλα που δεν είμαστε σίγουροι αν τελικά πέρασε ή όχι την γραμμή πέφτουν η σκιά του δοκαριού, η σκιά του χεριού του τερματοφύλακα και η σκιά ενός αμυντικού, η τεχνολογία Quantum HDR 64x σού δίνει τη δυνατότητα να έχεις καθαρή εικόνα. Παρέχει εξαιρετική απόδοση μαύρων και φωτεινών χρωμάτων, έτσι ώστε να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια.

......

5. Δυναμικός ήχος που παρακολουθεί την κάθε φάση

Οι εντολές που φωνάζουν οι προπονητές από τους πάγκους, οι κραυγές των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι παροτρύνεις από τους συναθλητές. Όλα τα παραπάνω αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του αθλητισμού. Κομμάτια που ανεβάζουν επίπεδο στην εμπειρία παρακολούθησής του. Για αυτό και η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στον ήχο των τηλεοράσεων Neo QLED.

Χάρη στην τεχνολογία Object Tracking Sound Pro (OTS Pro) ο τρισδιάστατος ήχος πλαισιώνει την εικόνα ακολουθώντας την δράση σε όποιο σημείο του αγωνιστικού χώρου κι αν εξελίσσεται. Επιπλέον, το Active Voice Amplifier διαθέτει ανάλυση θορύβου περιβάλλοντος και ενίσχυση καθαρότητας φωνής. Όταν θόρυβοι στο περιβάλλον του δωματίου δεν σου επιτρέπουν να ακούς τι λέει ο σπίκερ, το AVA ενισχύει την ένταση των μεσαίων συχνοτήτων παράγοντας σαφή και εύκολα ακουστό διάλογο. Έτσι θα μπορείς να μην χάνεις την παραμικρή πληροφορία που αναφέρει ο εκφωνητής σχετικά με το παρελθόν κάθε αθλητή ή την προϊστορία δύο ομάδων.

Αν σε όλα τα παραπάνω, προσθέσεις τον εντυπωσιακό μινιμαλιστικό σχεδιασμό και την επιτοίχια βάση Slim Fit Wall-Mount, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αναρτήσεις την τηλεόρασή στον τοίχο, χωρίς σχεδόν καθόλου κενό, είναι πλέον ξεκάθαρο γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις τις καλοκαιρινές (και όχι μόνο) αθλητικές διοργανώσεις σε μια Samsung Neo QLED.

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα