Ολυμπιακός: To Top7 από τους αφανείς ήρωες του 45ου τίτλου! (vids)

Ολυμπιακός: To Top7 από τους αφανείς ήρωες του 45ου τίτλου! (vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend κοιτάζει πίσω από την... κουρτίνα του φετινού πρωταθλητή Ολυμπιακού για να βρει πέντε παίκτες που προσέφεραν χωρίς να είναι βασικοί και αναντικατάστατοι.
Το ποδόσφαιρο και ένα πρωτάθλημα δεν είναι μόνο με πρωταγωνιστές. Είναι και αυτοί οι παίκτες που μπορεί να μην φαίνονται αλλά έχουν βοηθήσει. Το G-Weekend έχει ξεχωρίσει επτά παίκτες ως αφανείς ήρωες του φετινού 45ου πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό.

Καφού

Καφού

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς

Γιώργος Μασούρας

Γιώργος Μασούρας

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Χιλάλ Σουντανί

Χιλάλ Σουντανί

Αχμέντ Χασάν

Αχμέντ Χασάν
Θα τον θυμόμαστε δεδομένα για το εξαιρετικό γκολ με τον Παναθηναϊκό. Επανήλθε σε ένα χρονικό σημείο όπου οι κεντρικοί χαφ των Πειραιώτων ήθελαν ανάσες και βοήθησε. Φέτος έχει 4 ματς στην Σούπερ Λιγκ με 1 γκολ.
Είναι ο παίκτης του αυτογκόλ της Τούμπας με το κομβικό 0-1 επί του ΠΑΟΚ. Και μόνο αυτό πρέπει να εκτιμάται σε σχέση με το πρωτάθλημα. Φέτος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στην Σούπερ Λιγκ είχε 4 ματς με 1 γκολ.
Ένας εκ των κορυφαίων φετινών Ελλήνων παικτών του Ολυμπιακού και ας μην μπορεί να μπει στην κατηγορία του Τσιμίκα με τους τοπ ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Με 7 γκολ σε 27 ματς πρωταθλήματος αλλά και 2 ασίστ.
Ο Ανδρέας απέδειξε πως και γερό... στομάχι έχει με τα όσα άκουσε και διάβασε κατά καιρούς και ότι πραγματικά αξίζει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Μπουχαλάκης φέτος έχει 27 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.
Ένας από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό. Η προσφορά του όμως ήταν σημαντική για όσο αγωνίστηκε. Είχε 7 γκολ σε 19 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ αλλά και 5 ασίστ!
Η... εφεδρεία του Ελ Αραμπί με σημαντικά γκολ στο πρωτάθλημα (όπως με Ατρόμητο αλλά και στο 2-1, τη νίκη τίτλου με τον ΟΦΗ) αλλά και στο Κύπελλο (με την Λαμία και τον ΠΑΟΚ). Φέτος στο πρωτάθλημα σε 10 αγώνες έβαλε 4 γκολ και πέρυσι στον Ολυμπιακό είχε 22 ματς πρωταθλήματος με 11 τέρματα.