«Κάκιας», η απόλαυση του ουζομεζέ!

Νίκος Αθανασίου
«Κάκιας», η απόλαυση του ουζομεζέ!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal σας... ταξιδεύει στις πιο απολαυστικές θαλασσινές γεύσεις του λεκανοπεδίου! Στο ουζερί του «Κάκια» στη Σαλαμίνα.

Θα προτιμούσα τις γραμμές που ακολουθούν να τις γράφω σε ένα από τα τραπέζια του με θέα την θάλασσα, την γνωστή παρέα και όχι από τον «πύργο» της Ηρακλείου. Με το ουζάκι μου, το καλαμαράκι το τηγανητό που θα μπορούσε να διεκδικήσει βραβείο σε διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής για την γλύκα του, το μοναδικό γαριδάκι, τις πατατούλες, την δροσερή σαλατούλα και ένα από τα ολόφρεσκα ψάρια που πραγματικά κάνουν την διαφορά! Τι να κάνουμε, όμως, έτσι είναι η ζωή. Δεν γίνεται να τρως κάθε μέρα στο Ουζερί του «Κάκια» στην Σαλαμίνα, όσο και να το θέλεις.

Ο «Κάκιας» λοιπόν. Το καλύτερο ουζερί στην Αττική. Όπως ακριβώς σας το λέμε. Χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Πείτε μου εσείς που μπορείτε να βρείτε τους πιο φρέσκους, τους πιο νόστιμους ψαρομεζέδες σε τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της εποχής; Πείτε μου εσείς(όταν θα πάτε) που έχετε ξαναφάει τέτοιο καλαμαράκι, ψάρι που «σπαρταράει» και γλυκό-κέρασμα, πάντα το ιδανικό για την εποχή, όπως το sorbet φράουλας που «παίζει» αυτη την περίοδο.

Από την θάλασσα κατευθείαν στο πιάτο σας, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με άρτιο service και οικογενειακό κλίμα! Μπορείτε να βρείτε ότι τραβάει η όρεξη σας, όποιο θαλάσσιο «θυσαυρό» μπορεί να αναζητά ο ουρανίσκος σας.

Επειδή, όμως, όπως λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, πάρτε μια γεύση...

Ουζερί ο «Κάκιας»

Ακτή Καραϊσκάκη 38, Σαλαμίνα

 

Τελευταία Νέα