«Ακόμη εξαργυρώνω το Big Brother»!

«Ακόμη εξαργυρώνω το Big Brother»!

bet365

Η Φραντζέσκα Μελά μιλάει στο G- Weekend Journal και σου θυμίζει έπειτα από 14 χρόνια τον λόγο που έβλεπες το Big Brother 2!

Οι Αμερικανοί συνηθίζουν να λένε πως ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Η μισή (και βάλε) Ελλάδα λίγο μετά την έλευση του μιλένιουμ ζούσε στον πυρετό του Big Brother.

Κάποιοι θυμούνται τους δύο φιναλίστ της παρθεινικής έκδοσης του δημοφιλούς ριάλιτι να ερίζουν για την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου που άγγιζε τις 150.000 ευρώ.

Ο Τσάκας είχε επικρατήσει του Τσάκα γνωρίζοντας κάτι περισσότερο από τα 15 λεπτά γουορχολικής δημοσιότητας.

Το 2002, το Big Brother 2 πατώντας στην επιτυχία της πρώτης εκδοχής του ανέδειξε νικητή τον Αλέξανδρο Μόσχο, τον οποίο ελάχιστοι θυμούνται σήμερα. Η ρήση των Αμερικανών σε τούτη την περίπτωση δεν βρήκε την εφαρμογή της. Αντίθετα Νο1 στις καρδιές κυρίως του ανδρικού πληθυσμού ήταν η χυμώδης ξανθιά από την Κύπρο, Φραντζέσκα Μελά, οι οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

Πρόκειται ίσως για την πιο hot παρουσία σε ριάλιτι, καταφέρνοντας να εκτοξεύσει στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης χάρη στο σκέρτσο, τον πηγαίο ερωτισμό που απέπνεε, τον αυθορμητισμό, αλλά και το πληθωρικό μπούστο της.

Η Φραντζέσκα έκανε θραύση με την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Έχοντας ως σήμα κατατεθέν την φράση «φιλούθκια» αποχαιρετούσε καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό του Big Brother, με το διαπεραστικό βλέμμα της να βρίσκεται καρφωμένο στην κάμερα του σπιτιού.

Η έξοδος της από το ριάλιτι, όπως ήταν λογικό προξένησε το ενδιαφέρον των media. Συμμετοχή σε εκπομπές, σειρές, φωτογραφήσεις σε περιοδικά με αποκορύφωμα τις πόζες που κόβουν την ανάσα στο Max, παρουσία στο τραγούδι, guest εμφανίσεις σε night clubs της χώρας,

Η Κύπρια καλλονή εξαργύρωνε την επιτυχία της, απολαμβάνοντας την δημοφιλία της, αλλά σε καμιά περίπτωση τα μυαλά της δεν πήραν αέρα. Έπαιζε με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι των MME έχοντας απόλυτη επίγνωση της πραγματικότητας που βίωνε.

Η Φραντζέσκα Μελά, 14 χρόνια μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, έχει ξεπεράσει το... overdose δημοσιότητας ρίχνοντας το βάρος στην ανατροφή των δύο παιδιών της.

To G- Weekend εντόπισε την femme fatale του Big Brother δίνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας.

- Τo 2002 πήρες μέρος στο Big Brother όπου έγινες ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό. Τελικά το συγκεκριμένο ριάλιτι ήταν ευχή η κατάρα; Σου λείπει;

«Μου λείπει το παιχνίδι, αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν εκεί. Είναι κάτι που μου λείπει. Γνώρισα ανθρώπους που δεν γνώριζα και περάσαμε μαζί μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Εσείς παρακολουθούσατε ένα παιχνίδι, όμως για εμάς ήταν πολύ διαφορετικό. Ένας αγώνας αντοχής σε διάφορους τομείς. Διατήρησα επαφές από το παιχνίδι με αρκετά παιδιά και όταν βρίσκουμε ευκαιρία βρισκόμαστε».

- Θα ξαναέπαιρνες μέρος στο Big Brother ή ήταν κάτι που μετάνιωσες;

«Δεν θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι αν και ήμουν από τις λίγες τυχερές που πέρασα καλά τόσο στο παιχνίδι, όσο και μετά κατά την αποχώρηση μου. Ένιωσα αγάπη από παντού, από τον κόσμο, τα media, απ' όλους.

Ήμουν στην δεύτερη έκδοση του Big Brother, δεν θα είχε τώρα νόημα να το επαναλάμβανα. Θα χανόταν η μαγεία.

Εκείνη την εποχή ήταν «παρθένα» η αντίληψη του κόσμου και των παικτών για τα ριάλιτι. Δεν υπήρχαν τόσα προβλήματα. Δεν είχε ξεσπάσει η κρίση. Όσοι έβλεπαν το παιχνίδι ταυτίζονταν με τους χαρακτήρες των παικτών για να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους!

Επίσης χάρη στο παιχνίδι δέχθηκα πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Ραδιόφωνο, διαφημίσεις, τηλεόραση, τραγουδούσα σε μαγαζιά. Ακόμη και δίσκο ηχογράφησα, ο οποίος όμως δεν κυκλοφόρησα ποτέ!

- Υπάρχει κάτι που συνέβη εκείνη την εποχή στο Big Brother και το οποίο δεν γνωρίζουμε και θα ήθελες να το αποκαλύψεις;

Πολλά συνέβησαν στο Big Brother τα οποία δεν γνωρίζετε. Είναι λογικό γιατί ένα μέρος της μέρας παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές. Για παράδειγμα είχα πάθει μία μόλυνση στο αυτί από την πισίνα και μου έκαναν μικροχειρουργείο στο δωμάτιο επικοινωνίας. Συνέβαιναν και άλλα πολλά μικρά».

- Πιστεύεις εξαργύρωσες την πέραση που είχε στο Big Brother στον επαγγελματικό τομέα ή έχεις παράπονα; Γιατί αποτραβήχτηκες από την δημοσιότητα;

«Πιστεύω πως εξαργύρωσα την πέραση που είχε το Big Brother και ακόμη μέχρι τώρα την εξαργυρώνω. Γι'αυτο άλλωστε μου παίρνεις και αυτή την συνέντευξη.

Κάποια πράγματα ίσως δεν τα χειρίστηκα όπως έπρεπε ή απέρριψα κάποια άλλα γιατί δεν έδωσα την ανάλογη σοβαρότητα στο να επενδύσω σε αυτά που ήταν πιο μακροπρόθεσμα.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στη Κύπρο με την οικογένεια μου. Αποτραβήχτηκα γιατί ήθελα να ξεκουραστώ λίγο από την «κραιπάλη» της δημοσιότητας.

Ήθελα να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους που μου έλειπαν. Έκανα ακόμη ένα παιδάκι, τον Αλέξανδρο 6 ετών. Η κόρη μου η Ντανιέλλα είναι 16 ετών. Είμαι μία χαρούμενη χαζομαμά».

- Αποπειράθηκες να κάνεις καριέρα στο τραγούδι αλλά δεν είχες διάρκεια, ενώ πέρασες και από την τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Δεν αποπειράθηκα να κάνω καριέρα στο τραγούδι όπως και πουθενά δεν ήθελα να κάνω καριέρας. Δεν ήθελα να έχω ταυτότητα τραγουδίστριας, ηθοποιού, παρουσιάστριας για αυτό και έκανα λίγο απ'όλα. Απλά ήθελα να περνάω καλά και ανάλογα με τις προτάσεις που μου γίνονταν ακολουθούσα ή όχι. Την αναγνωρισιμότητα μου την εξαργύρωνα σε μετρητά και όχι σε καριέρες.

Πρέπει να είσαι στο σωστό μέρος στην κατάλληλη στιγμή. Δεν μόνο η γνώση, ούτε και το ταλέντο. Χρειάζεται και τύχη».

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχεις ακούσει από έναν άνδρα;

«Το μεγαλύτερο και ομορφότερο κομπλιμέντο το άκουσα από άντρα. Ειναι ο άντρας της ζωής μου. Ο γιος μου. Μου είπε: 'μαμά μου είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και του διαστήματος μαζί' (γέλια)».

- Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

«Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι η συμμετοχή μου στο Big Brother. Ήμουν η πρώτη Κύπρια που συμμετείχε σε ριάλιτι».

- Πέρασαν 14 χρόνια από τη συμμετοχή σου στο Big Brother. Πως είναι η ζωή σου σήμερα;

«Δεν ετοιμάζω κάποιο καλλιτεχνικό come back. Ότι έκανα τελευταία είναι ευχάριστα μικρά διαλείμματα. Ακ προκύψει κάτι που θα με ενδιαφέρει πάρα πολύ θα το σκεφτώ».

- Τι ακριβώς είχε γίνει με τον Τούρκο θαυμαστή σου το 2003 στα καλλιστεία στην Ινδία;

«Με τον Mr Toυρκία ήταν ένα πολύ ευγενικό και αθώο φλερτ που μου είχε κάνει όταν ήμασταν στα παγκόσμια ανδρικά καλλιστεία στο Νέο Δελχί. Εγώ ήμουν στην κριτική επιτροπή.

Έχω ακόμη το γράμμα του που εξέφραζε τον θαυμασμό του και την συμπάθεια του προς το άτομο μου. Εξεπλάγην όμως από την ευγένεια του και το πόσο τζέντλεμαν ήταν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα