NAI ή ΟΧΙ στο ξεκατίνιασμα; (vids)

NAI ή ΟΧΙ στο ξεκατίνιασμα; (vids)

bet365

«Ναι» ή «Όχι»; Το δημοψήφισμα που δίχασε και έκανε πολιτικούς να... ξεκατινιαστούν στα κανάλια. Τσακωμοί του χθες ή του σήμερα; Απολαύστε (και ψηφίστε για) τις «μεγάλες στιγμές» που πέρασαν στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης!

Τα σήμερα ήρθαν, αλλά δεν έδιωξαν τα... χθες!

Το δημοψήφισμα «όχι» ή «ναι» δίχασε, δημιούργησε κόντρες, καυγάδες, νεύρα και... δύο κόσμους στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος. Αυτόν του «ναι» και αυτόν του «όχι». Η προσπάθεια να μην δημιουργηθούν δύο πόλοι, γενικά έπιασε. Στα πάνελ των καναλιών, όμως είδαμε απίστευτους τσακωμούς. Οι τσακωμοί του «σήμερα» που αποτέλεσαν την αφορμή για να θυμηθούμε το «χθες».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε απίστευτη επίθεση στη Σία Κοσιώνη.

Η Ραχήλ Μακρή με την συμπεριφορά της προκάλεσε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να την αποκαλέσει, «νούμερο, σκουπίδι».

Ο Κουρουμπλής... έβγαλε από τα ρούχα τους Πρετεντέρη και Τρέμη, με τους δημοσιογράφους του Mega να του κόβουν το λόγο σε μία φάση, όντας προσβεβλημένοι.

Στο ίδιο κανάλι, ο Φίλης είχε έντονο διάλογο με τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα, τονίζοντας ότι «το Mega στοχοποιεί τη Δημοκρατία».

Η Φωτίου είπε «Γερμανοτσολιά» τον Ψαριανό, εκείνος την λέει «σούργελο», με αποτέλεσμα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει.

Στον Alpha, με τους Αντώνη Σρόιτερ - Ελλη Στάη συντονιστές, οι Ψαριανός - Μακρυγιάννης... ξέφυγαν. «Όταν θα έρχεσαι στο στούντιο δεν θα είσαι πιωμένος», είπε ο Μακρυγιάνης στον Ψαριανό, που αποκάλεσε τους συντρόφους του »Κασιδιάρη».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τα χώνει στους... αριστερούς του χαβιαριού κι η Φωτίου διερωτάται αν ντρέπεται λίγο, η Τρέμη παρακαλεί πολύ κι ο Ευαγγελάτος πάει να τον ηρεμήσει. Αυτή είναι φάση...

Σαν το παλιό καλό κρασί

Η καρύδα που δεν τρόμαξε τον... παπαγάλο!

Από το 1998 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Από τη δραχμή πήγαμε στο ευρώ, τώρα ίσως βρεθούμε πάλι στο εθνικό μας νόμισμα. Αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε όποιο πάνελ βρέθηκαν... έδωσαν ιδιαίτερη νότα στη συζήτηση. Ανέβασαν τα αίματα και το χέρι τους για να πετάξουν κάνα νερό, καμιά καρύδα, να ρίξουν και κάνα χαστουκάκι.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν όλο και κάποιο κλικ θα γίνει στο video που ο Μιχαλολιάκος εκσφενδονίζει μια καρύδα στον Δημήτρη Κολλάτο. Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν δέχεται να τον αποκαλεί ο Μιχαλολιάκος σκέτο Δημήτρη και τότε φεύγει προς το μέρος του το εξωτικό αυτό φρούτο. Ενα «εεεε» από πίσω και το φτερούγισμα του παπαγάλου συνθέτουν το σουρεάλ σκηνικό, σε συνδυασμό με το γλυκό παράπονο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «γιατί με διακόπτεις;»

Νεράκια, νουμεράκια, χαστουκάκια...

Όσο για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη, ήταν ό,τι πιο... hot στο διαδίκτυο και στα κανάλια το 2012. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο νυν βουλευτής της Χ.Α. είπε ότι στο ΠΑΜΕ πηγαίνουν λαθρομετανάστες, στη συνέχεια η Δούρου του λέει ότι «θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω», ο Κασιδιάρη της ρίχνει νερό και μετά η Κανέλλη που πάει να την υπερασπιστεί δέχεται τα χτυπήματα. Ευτυχώς, που δεν σηκώθηκε από τη θέση του ο Πάκης (τότε ως υποψήφιος στην Α' Αθηνών) ή Προκόπης Παυλόπουλος (σήμερα ως πρόεδρος της Δημοκρατίας). Τα ανέκδοτα της εποχής έλεγαν πως «Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι μεγάλο κακό θα μπορούσε να έχει γίνει»!

«Μη σηκωθώ...»

Φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης κάτι έχει και... τραβάει τους τσαμπουκάδες. Και όταν το απαιτεί η περίσταση... σηκώνεται και όρθιος. Ασχετα που δεν το έχει καταλάβει. Ο Αδωνις των ρωτάει «θα μου απαγορεύσεις να μιλήσω;» κι ο έμπειρος δημοσιογράφος τον προειδοποιεί όρθιος «μη σηκωθώ...»

«Ο φλωράκος ο γιος σου...»

Ενας πατέρας καταγγέλλει ότι αστυνομικοί, ξεβράκωσαν το φαντάρο γιο του. Ο Θάνος Πλεύρης, βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ. δεν μπορεί να ακούει ότι φαντάροι κλαίγονται. Γι αυτόν είναι φλώροι όσοι δεν έχουν πάει στο Μεγάλο Πεύκο.

«Αξιος για σαπούνι ο Πάγκαλος»

Πριν τα... φάει μαζί μας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη όταν ήταν ακόμη στον ΑΝΤ1. Εκεί αρνείται το διάλογο με τον Κώστα Πλεύρη. Ο γνωστός δικηγόρος δεν εντυπωσιάζεται από την επιθυμία του Πάγκαλου, ο οποίος αργότερα λέει ότι «θα τον έκαναν σαπούνι». Εκεί έρχεται η απάντηση του Πλεύρη. Δεν καυγάδισαν, δεν ανέβηκαν οι τόνοι. Τίποτα... Όλα έγιναν τόσο ήρεμα.

«Ουστ από 'κει χάμω ξεδοντιάρη»

Στον Κίτρινο Τύπο έγινε... χαμός όταν στην εκπομπή για την «αλήθεια για τις καταγγελίες κατά της Ντόρα Μπακογιάννη», ο Αναστασιάδης ζητά από τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου να βάλει τη μούρη κάτω και να ζητήσει συγγνώμη. Η... διαταγή αυτή δεν ήχησε τόσο όμορφα στ' αυτιά του Χατζηστεφάνου που τον έλουσε κανονικά με διάφορα. Το «ουστ από 'κει χάμω ξεδοντιάρη» δεν θα φύγει ΠΟΤΕ από το μυαλό κανενός που έχει δει το video. »Φεύγοντας τον... κέρασε και μια μούντζα.

«Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα, ρε μ@λ@κ@»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ζητάει από τον κόσμο να «μαυρίσει» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λέει και κάτι άλλα... Η Βάσια Τριφύλλη τα «παίρνει στο κρανίο» και αφού ξεκαθαρίζει ότι ποτέ της δεν ήταν με κάποιο κόμμα, φεύγοντας λέει στον Γκλέτσο «δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μαλάκα. Άι στο διάολο».

Το δεδομένο είναι σ' όλους τους παραπάνω χαμούς μόνο ένα άτομο θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Κι αυτό το άτομο δεν είναι ο Τσακ Νόρις. Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το άτομο που κατάφερε, όταν πατάμε το όνομα Ζωή στο google να βγαίνει πρώτα εκείνη και μετά να ακολουθεί η Θεά Ζωή Λάσκαρη!

 

Τελευταία Νέα