7 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Profesor Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
7 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Profesor Μαρτίνς!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κλείσει τριετία στον Ολυμπιακό και το G-Weekend αναδεικνύει στοιχεία για τον Πορτογάλο τεχνικό που δεν ξέρατε αλλά θα θέλατε να μάθετε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε τρία χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού (είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2018) και το G-Weekend σας θυμίζει ορισμένα στοιχεία που δεν είναι ευρέως γνωστά στον κόσμο:

  1. Το πρώτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: Οι Πειραιώτες είχαν εντοπίσει και ήθελαν τον Μαρτίνς από το 2016. Ωστόσο τότε οι συνθήκες δεν ήταν τόσο εύκολες και ο ίδιος ήταν ήδη σε ομάδα (τη Βιτόρια Γκιμαράες). Το 2018 όμως αυτό άλλαξε και έκτοτε έγινε ο Profesor των Πειραιωτών (μετά τη νίκη επί της Μίλαν).

  2. Το πρώτο συμβόλαιο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και ο διπλασιασμός: Το πρώτο συμβόλαιο του κόουτς Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ήταν περίπου στις 500.000 ευρώ. Το 2ο που υπέγραψε και έκλεισε τον Μάιο του 2020 (ξανά διετές) ήταν στις διπλάσιες αποδοχές (1 εκατ. ευρώ) που μαζί με τα μπόνους μπορεί να του αποφέρει ένα ποσό 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα το 2ο συμβόλαιο έχει και ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ.

  3. Οι θάνατοι που τον σημάδεψαν: Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Tribuna Expresso ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 14 χρονών και τον επόμενο χρόνο πέθανε και ο αδερφός μου. Ο ίδιος έπαιρνε χάπια για την χοληστερίνη και μερικές φορές και ασπιρίνη. Και ο πατέρας του και ο αδερφός του είχαν προβλήματα με την καρδιά τους.

  4. Την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο: Το... μικρόβιο μπήκε επειδή ο μπαμπάς Μαρτίνς ήταν στη διοίκηση της Φεϊρένσε. Από 5-6 ετών ήταν στα γήπεδα. Γενικά χρωστάει πολλά στην οικογένειά του. Και αυτήν που τον γέννησε και τον μεγάλωσε και αυτήν που έχει τώρα.

  5. Το πρώτο του συμβόλαιο ως παίκτης: Για την ακρίβεια ήταν είκοσι δύο χιλιάδες πεντακόσιες εσκούδος. Δηλαδή 112,50 ευρώ. Ήταν ημιεπαγγελματικό.

  6. Τις άλλες δουλειές που έχει κάνει: Δούλεψε για ένα διάστημα στο συνεργείο του πατέρα του. Είχε μάθει καλά τα λογιστικά και ήταν υπεύθυνος ταμείου. Επίσης είχε μία ιταλική αθλητική μάρκα, την Kronos και ένα εστιατόριο στη Σέντα Μαρία Ντε Φέιρα με το όνομα Fair Play.

  7. Το εάν έχει γούρια: Γενικά όχι. Κάποιες φορές όταν υπάρχει νικηφόρο αποτέλεσμα μπορεί να φορέσει το ίδιο μπουφάν ή άλλο ίδιο ρούχο (όπως πουκάμισο).

 

Τελευταία Νέα