Ο Ελ Αραμπί «φονιάς» (και) του Παναθηναϊκού! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ελ Αραμπί «φονιάς» (και) του Παναθηναϊκού! (vids)

bet365

Ο 34χρονος Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας επιθετικός τοπ επιπέδου και μες στα... θύματά του είναι και ο Παναθηναϊκός, έχοντας σκοράρει 3 φορές απέναντί του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί είναι από κάθε άποψη μία μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή και σίγουρα εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ένας φορ με τόσα πολλά γκολ σε 2 χρονιές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου. Γρήγορος, έξυπνος, δυνατός, πασέρ, σκόρερ και ακόμα και με βοήθειες στην άμυνα.

Όλο το... πακέτο δηλαδή. Στη φετινή χρονιά ο Γαλλομαροκινός στράικερ των Πειραιωτών έχει 24 γκολ και 3 ασίστ σε 38 αγώνες. Με τον Ολυμπιακό - όπως έχουμε τονίσει ξανά - έχει πετύχει τις κορυφαίες του επιδόσεις στο σκοράρισμα στη Γηραιά Ήπειρο.

Σε έναν Ολυμπιακό όπου έχει 89 ματς με 51 γκολ και 11 ασίστ. Και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από 2 αγωνιστικά χρόνια καθώς η φετινή σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει με κάθε τρόπο και φυσικά σχεδόν σε κάθε αναγκαία περίσταση. Με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής όμως ο killer των πρωταθλητών και διεθνής με το Μαρόκο έχει πολύ καλές επιδόσεις και απέναντι ατον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Με τον Παναθηναϊκό ο Ελ Αραμπί έχει 5 ματς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Έχει σκοράρει όμως 3 φορές.

Τα ματς που σκόραρε ο Ελ Αραμπί με Παναθηναϊκό:

  • Super League 1 2019-2020: Το γκολ στο εντός έδρας 1-0

  • Super League 1 2019-2020 / Play offs: Το 1 από τα 3 γκολ στο εντός έδρας 3-0

  • Super League 1 2020-2021: Το γκολ στην ήττα εκτός έδρας με 2-1

Το πως σκόραρε με τον Παναθηναϊκό:

  • Στο 3-0 με μονοκόματο δυνατό σουτ από κοντά

  • Στο περσινό 1-0 με σουτάρα μέσα από την περιοχή με τη μία

  • Στην ήττα του Ολυμπιακού με 2-1 με κεφαλιά

 

Τελευταία Νέα