ΠΑΟΚ - Άρης: Quiz για το «αφεντικό» της πόλης!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Άρης: Quiz για το «αφεντικό» της πόλης!

bet365

Η Θεσσαλονίκη στα δυο! Μια πόλη, ένα ντέρμπι και ένα quiz 11 ερωτήσεων για να αποδείξετε πόσο καλά γνωρίζετε το ΠΑΟΚ - Άρης!

Το ΠΑΟΚ - Άρης παίζει στην bwin με κορυφαίες online αποδόσεις! |21+

Είναι το δικό τους «clasico», είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μια πόλη, δύο ομάδες και μια τεράστια ιστορία εννέα δεκαετιών! ΠΑΟΚ - Άρης σε ένα μεγάλο ραντεβού το βράδυ της Κυριακής (7/3-19.30), με τον νικητή να αποκτά ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να παίρνει τον τίτλο του... αφεντικού της πόλης, μέχρι τα πλέι οφ, όπου οι δύο αντίπαλοι θα κληθούν ξανά να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Στον πρώτο γύρο, ο Άρης επικράτησε 1-0. Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το αίμα του πίσω; Απόδοση 6.25 να νικήσει ο δικέφαλος 1-0!

Οι δυο τους βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω για πρώτη φορά στις 12 Ιουνίου του 1927, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αρη με 2-1 και από τότε η κόντρα τους φουντώνει όλο και περισσότερο! Ολα άρχισαν στο γήπεδο του Ηρακλή, τέσσερις μόλις ημέρες πριν από τα εγκαίνια του γηπέδου του Άρη στη Λεωφόρο Στρατού, ενώ δεν υπήρχε ακόμη το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Το πρώτο-πρώτο ντέρμπι στα χρόνια της Α’ Εθνικής κατηγορίας έγινε στο γήπεδο Χαριλάου και βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ (0-1), τον Νοέμβριο του 1959, ενώ τρεις μήνες αργότερα η Τούμπα φιλοξένησε για πρώτη φορά ένα clasico της πόλης. Θα νικήσει ξανά ο ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό; Απόδοση 2.70 να τα καταφέρει!

Πού θα κάτσει η μπάλα στο ΠΑΟΚ - Άρης; Στην bwin ζεις το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με κορυφαίο live στοίχημα και Build A Bet! |21+

Η ιστορία πλούσια, τα πρόσωπα που την σημάδεψαν πολλά. Ο Αλέκος Αλεξιάδης με επτά γκολ παραμένει έπειτα από 40+ χρόνια πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι. Ο θρυλικός φορ των «κίτρινων» είχε σκοράρει τα επτά του γκολ σε επτά διαφορετικά ντέρμπι, με πρώτο το 1964. Ακολουθούν με πέντε γκολ δύο τεράστιοι Γιώργηδες του ΠΑΟΚ, Κούδας και Σκαρτάδος, αλλά και ο Κώστας Παπαϊωάννου του Άρη! Tελευταία φορά που οι «κίτρινοι» νίκησαν στην έδρα του ΠΑΟΚ ήταν το 2010. Απόδοση 4.10 να φύγει ο Άρης από την Τούμπα με τη νίκη!

Η Θεσσαλονίκη στα δυο, λοιπόν. Το απόγευμα της Κυριακής, η πόλη θα κρατά την ανάσα της από την αγωνία. Ξέρετε καλά το ντέρμπι; Αποδείξτ του, απαντώντας στη δική μας 11άδα ερωτήσεων και δείτε, ανάλογα με τις απαντήσεις σας, αν είστε έτοιμοι για την πρόκληση!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης. |21+

Loading...

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα